Onderzoek naar bedrijfsfraude

Bedrijfsfraude – ook wel interne criminaliteit of personeelsfraude genoemd – is een probleem dat ieder bedrijf kan overkomen. Daarbij hoeft u niet direct te denken aan omvangrijke boekhoudschandalen of grootschalige affaires, ook op kleinere schaal komt bedrijfsfraude veelvuldig voor. Declaratiefraude, onterechte ziekmeldingen, diefstal, enzovoorts. Zaken die schadelijk kunnen zijn voor uw bedrijf. Zowel financieel als voor uw imago. Als gecertificeerde bedrijfsrecherche doet recherchebureau Heijm onderzoek naar bedrijfsfraude binnen het MKB en grotere bedrijven.

Digitale bedrijfsfraude

Bedrijfsfraude bestaat in allerlei soorten en maten. Ook digitaal. Cybercriminaliteit is een groeiend probleem waar veel bedrijven tegenaan lopen. Hackers worden steeds slimmer en medewerkers kunnen met steeds minder technische kennis bedrijfsgegevens kopiëren of stelen. Bijvoorbeeld met behulp van moderne malware, slinkse software of eenvoudige apparatuur. De gehele bedrijfsadministratie wordt met één druk op de knop naar een gegevensdrager gekopieerd en alle informatie ligt op straat. Met forensisch ICT-onderzoek doet recherchebureau Heijm onderzoek naar zulke digitale bedrijfsfraude.

Neem signalen van bedrijfsfraude serieus

Als organisatie dient u altijd op uw qui-vive te blijven met betrekking tot signalen van bedrijfsfraude. Verhalen in de wandelgangen bijvoorbeeld. Of zelfs uw eigen onderbuikgevoel. Meer dan eens is het niet de nieuwkomer die schuldig is aan bedrijfsfraude, maar juist personen die al langere tijd binnen de organisatie werken. Met wie u misschien wel een vertrouwensband hebt. Uit onderzoek is gebleken dat bedrijfsfraude vaak wordt gepleegd medewerkers in het middenkader en de top van organisaties.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

 • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

 • VIP Security
 • Cyber security
 • Ruim 29 jaar recherche ervaring
 • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232

Recherchebureau Heijm onderzoekt van A tot Z

Als bedrijfsrecherche doet recherchebureau Heijm onderzoek naar bedrijfsfraude binnen het MKB en grote bedrijven. Verdachten worden opgespoord, onderzoeksdossiers samengesteld en ook de verdere afwikkeling van het onderzoek wordt u uit handen genomen. Kortom: u geeft alle zorgen uit handen.

  • Tactisch rechercheonderzoek waarbij de onderste steen boven komt

  • Compleet verzorgd onderzoekstraject
  • Betrouwbaar recherchebureau met keurmerk dat zich altijd houdt aan wet- en regelgeving
  • Helder, overzichtelijk en professioneel onderzoeksdossier waarmee u verdere juridische procedures kunt opstarten
  • Persoonlijke en betrokken service
  • Aangifte bij de politie wordt voor u gedaan
  • Samenwerking met kundige advocaten

  Vermoedt u bedrijfsfraude of interne criminaliteit binnen uw bedrijf? Matchen de cijfers niet? Zijn declaraties buitensporig hoog? Heeft u het gevoel dat de kas niet klopt? Voorkom verdere schade en neem direct contact op met recherchebureau Heijm.

  Recherchebureau Heijm BV

  Saturnusstraat 46-62
  2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
  M: 06-39473932
  T: 020-8100929

  POB vergunning: 1232
  CBP: 1445601
  KvK: 37120984
  BTW: NL.814945697