Recherchebureau Heijm: dubbelleven, vreemdgaan, detective

Een dubbelleven van uw partner kan uw leven behoorlijk overhoop gooien. Vertrouwen verdwijnt, argwaan neemt toe. Is er een ander in het spel? Wordt u bedrogen door een vreemdgaande partner? Een dubbelleven kan ook iets anders betekenen: denk aan een zakenpartner die zich voordoet als iemand anders. Recherchebureau en detective Heijm doet onderzoek naar dubbellevens, voor bedrijven en particulieren.

Vreemdgaan & detective: hulp voor particulieren

Recherchebureau Heijm wordt regelmatig ingeschakeld als detective om onderzoek te doen naar vreemdgaan. Vaak leidt de onderzochte persoon al langere tijd een dubbelleven, óf gaat regelmatig vreemd. Dit kan het privéleven van de andere partner ernstig emotioneel verstoren. Het verdriet en wantrouwen kunnen zelfs het dagelijkse functioneren belemmeren. Een jarenlange relatie, zeker waarbij vaak ook kinderen betrokken zijn, komt dan erg onder druk te staan.

Eerst bewijzen, dan beëindigen

Voor veel bedrogen partners moet het vreemdgaan of het dubbelleven eerst worden bewezen, voordat zij besluiten definitief een punt achter de relatie te zetten. Vaak bestaat het vermoeden dan al lange tijd. Recherchebureau Heijm kan als detective vreemdgaan of een vermoedelijk tweede leven voor u onderzoeken en bewijzen.

Professioneel advies en een luisterend oor

Daarvoor hoeft u zich niet te schamen! De emotionele schade en ontwrichting van een gezin of huwelijk, maakt vreemdgaan-onderzoek een serieuze zaak. U bent niet de eerste die bij vreemdgaan een detective inschakelt. En zeker ook niet de laatste. Bij recherchebureau Heijm werken enkel ervaren (ex-politie-) rechercheurs die in hun leven alles al eens voorbij hebben zien komen. U kunt dus te allen tijde rekenen op professioneel advies, betrokken hulp en een luisterend oor.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232

Dubbelleven binnen bedrijven

Niet alleen binnen persoonlijke relaties, maar ook binnen het bedrijfsleven komen dubbellevens voor. Denk aan een zakelijk partner, belangrijke leidinggevende of manager die zich lange tijd voordoet als een ander persoon dan wie hij of zij blijkt te zijn. Vaak is hierbij sprake van financiële malversaties. Het bedrijf lijdt imagoverlies en financiële schade. Ook bij zo’n dubbelleven biedt bedrijfsrecherchebureau Heijm uitkomst.

Dubbelleven en vreemdgaan zijn serieuze problemen. Kijkt u al langere tijd met argusogen naar uw (zaken)partner? Vertrouw die intuïtie en neem contact op met recherchebureau Heijm. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en bieden direct de ondersteuning die u nodig heeft. Uiteraard is uw eigen privacy bij recherchebureau Heijm altijd in veilige handen.

Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697