• Home
  • Bedrijfsrecherche tv

Bedrijfsrecherche Amsterdam op tv

Met bedrijfsrecherche informatie tv zet Tom Heijm – eigenaar van bedrijfsrecherche Heijm – een nieuwe stap in de toekomst! Bedrijfsrecherche tv is het eerste televisiekanaal waarbij de verschillende, actuele onderwerpen en thema’s over het werkveld van een particulier recherchebureau in beeld worden gebracht.

Informatieve video’s over particulier recherchewerk

Bedrijfsrecherche tv biedt informatieve videoclips die zowel voor het bedrijfsleven, de particulier en de geïnteresseerde kijker leuk en leerzaam zijn. Ervaar de totaal vernieuwde manier van informeren in de particuliere recherchebranche over onderwerpen als bedrijfsfraude, stalking onderzoek, opsporen van personen en onderzoek naar onterecht ziekteverzuim. Bekijk de video’s en mis het niet.

Introductie Bedrijfsrecherche Informatie TV

Aflevering 1 Frauduleus Ziekteverzuim

Aflevering 2 Verduistering Dure Foto App. met verdachte Bjorn J.


Recherchebureau Heijm: professioneel en vernieuwend

Bedrijfsrecherche-informatie TV is een idee, initiatief en product van Tom Heijm, eigenaar van recherchebureau Heijm B.V. en de Nederlandse Recherche- en Informatiedienst (NRID). Een recherchebureau dat zaken gedegen, professioneel en nét even anders oplost dan anderen

Wilt u meer weten over bedrijfsrecherche in Amsterdam? Of heeft u hulp nodig bij een probleem? Aarzel niet en neem contact op met recherchebureau Heijm; iedere dag tot 22:00 uur bereikbaar.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697