Terughaaldienst particulier voertuig

Heeft u een dure of bijzondere auto? En wilt u die goed beveiligen? Dan kunt u gebruikmaken van de terughaaldienst van het Landelijk Centrum Voertuig Recovering (LCVR). U koopt dan bij ons een GPS-systeem van Loca en wij halen uw voertuig direct terug als het gestolen is.

€ 592,90 inclusief btw

Zo gaat dat in zijn werk

Op het moment dat uw auto verdwenen is, neemt u direct contact met ons op. U betaalt de eenmalige terughaaldienst en wij sturen u dan een bevestiging van bestelling. Daarin zit een exacte opgave van welke documenten u nog na moet zenden. Denk aan een proces-verbaal van aangifte, een machtiging en een foto van het voertuig. Ook moeten wij toegang krijgen tot uw Loca-app. Vervolgens sporen onze rechercheurs het voertuig op en zorgen dat deze weer in uw bezit komt.

Tip: Is uw voertuig of werktuig gestolen? Doe dan direct aangifte bij de politie. Zonder proces-verbaal van aangifte kunnen wij uw voertuig niet terughalen.

Verklein de risico’s

De terughaaldienst van het LCVR heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo voorkomt u dat u bij het terughalen in een onveilige situatie terechtkomt. Wij gaan direct aan de slag, waardoor u voorkomt dat het voertuig al is doorzocht en het GPS-materiaal verwijderd. Of dat het voertuig al naar het buitenland is getransporteerd. Zo is de kans groot dat uw geliefde voertuig snel weer voor de deur staat.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232

Transport geregeld

Qua transport zijn allerlei oplossingen denkbaar. Een optie is de inzet van een kraanwagen van de verzekeraar. Of een politiekraan, als het voertuig na terugvinden in beslag wordt genomen. Het transport is dus geheel afhankelijk van de situatie, maar wordt in samenspraak voor u geregeld.

Loca + terughaaldienst

Bij het Landelijk Centrum Voertuig Recovering kunt u de GPS-producten van Loca aanschaffen en gebruikmaken van de terughaaldienst binnen Nederland.
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697