• Home
  • Privédetective

Privédetective: particulier recherchebureau Heijm

Wilt u om wat voor reden dan ook de hulp inschakelen van een privédetective? Of het nu gaat om personen vinden, een (onvrijwillige) verdwijning of stalking: bij recherchebureau Heijm kunt u voor al deze zaken terecht. Particulier recherchewerk wordt in de volksmond ook wel privédetective genoemd. Maar een privédetective van recherchebureau Heijm is meer dan alleen een particuliere rechercheur. Of het nu gaat om stalking, personen vinden, het onderzoeken van internetoplichting of het verrichten van partneralimentatie-onderzoek: bij Recherchebureau Heijm kunt u voor al deze zaken terecht. Met serieuze gedrevenheid en doortastendheid gaat recherchebureau Heijm voor u aan de slag.

Een privédetective inschakelen

Om welke reden u ook een privédetective wilt inschakelen, over het algemeen is de oorzaak niet leuk. U heeft een probleem waarbij vrijwel niemand u kan helpen. Zelfs de politie niet. In al die gevallen kunt u rekenen op een privé-detective van recherchebureau Heijm. Die helpen onder andere bij:

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232

Recherchebureau: privédetectives met kennis van zaken

Recherchebureau Heijm werkt enkel met ervaren (ex-politie) rechercheurs en diverse betrouwbare partners met hart voor de zaak. In alle eerlijkheid zijn wij van mening dat de term privédetective iets te populair is voor het werk dat wij doen. Een betere omschrijving van onze functie is particulier rechercheur. Recherchebureau Heijm is een erkend en gecertificeerd particulier rechercheursbureau met praktijkervaring en theoretische kennis, die wij bovendien steeds blijven vernieuwen. Daarom weet u dat u bij ons terecht kunt voor gedegen advies en een passende oplossing voor uw probleem.

Personen vinden

Stel dat u als particulier of ondernemer een bekende, dierbare of werknemer uit het oog bent verloren, dan kunt u de hulp van een privédetective inschakelen. Personen vinden is één van de zaken waarmee recherchebureau Heijm zich regelmatig bezighoudt. Doordat wij op de hoogte blijven jurisprudentie en volop samenwerken gespecialiseerde advocaten binnen het arbeidsrecht, handelen wij altijd binnen de kaders van de wet.

Andere particuliere recherche-onderzoeken

Ook bij zaken als bijvoorbeeld internetoplichting of stalking kunt u een privédetective inhuren. Of wilt u door een privédetective laten onderzoeken of uw (zaken)partner een dubbelleven leidt? Is uw ex-partner u nog steeds alimentatie verschuldigd? Na een kennismakingsgesprek waarin de problematiek wordt besproken, start recherchebureau Heijm zo snel mogelijk een onderzoek. Waar nodig doen wij forensisch ICT-onderzoek, verhoren betrokken partijen en vragen op verschillende locaties videobeelden op.

Loopt u tegen problemen aan waarbij u de hulp en steun van een betrouwbare privédetective goed kunt gebruiken? Samen staan we sterker, dus schroom niet en neem contact op. Recherchebureau Heijm beantwoordt graag al uw vragen.

Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697