Personen opsporen: specialisatie van recherchebureau Heijm

Recherchebureau Heijm wordt regelmatig ingeschakeld om vermiste personen te vinden voor bedrijven, maar heeft ook veel ervaring met personen opsporen voor particulieren. Bijvoorbeeld omdat u een oude geliefde uit het oog bent verloren of omdat uw ex-partner zijn alimentatie ontduikt en van de aardbodem lijkt verdwenen. Recherchebureau Heijm vindt vermiste personen in verreweg de meeste gevallen terug.

Vrijwillige of onvrijwillige vermissing

Personen opsporen is de specialisatie van recherchebureau Heijm. Mensen kunnen van de ene op de andere dag uit uw leven verdwijnen. Soms onvrijwillig, soms expres. Bijvoorbeeld omdat iemand weigert verantwoordelijkheid te nemen, ergens bang voor is of schulden heeft gemaakt. Klanten die recherchebureau Heijm inschakelen, hebben er vaak veel belang bij de vermiste persoon terug te vinden.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

 • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

 • VIP Security
 • Cyber security
 • Ruim 29 jaar recherche ervaring
 • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232

Middelen en methodieken

Bij iedere vermissing komen voor een recherchebureau andere opsporingsmethodieken kijken, want niet één zaak is hetzelfde. Dat vraagt om veel inzicht en ervaring. De rechercheurs van recherchebureau Heijm hebben stuk voor stuk jarenlange politie-ervaring en zijn zeer bedreven in het opsporen van personen. Zij maken daarbij (onder andere) gebruik van de volgende middelen:

  • Forensisch onderzoek

  • Sporenonderzoek
  • Observeren van personen

  • Verhoren van getuigen
  • Uitvoeren van lokaal buurtonderzoek
  • Inzetten van speurhonden
  • Opvragen en bekijken van videobeelden

  Recherchebureau en politie

  Het gebeurt regelmatig dat recherchebureau Heijm wordt ingeschakeld terwijl de politie ook een rechercheonderzoek naar de vermissing heeft lopen. Als bedrijfsrecherche zorgen wij er nadrukkelijk voor dat zo’n politieonderzoek op geen enkele manier wordt gefrustreerd. Wij nemen in deze situaties altijd contact op met de betreffende politie-eenheid en werken open en transparant met hen samen. Dit vergroot de kans aanzienlijk dat een vermist persoon snel wordt opgespoord.

  Personen opsporen? Wacht niet te lang!

  Is in uw leven een persoon vermist? Dan hoopt u waarschijnlijk dat deze persoon vroeg of laat uit zichzelf zal terugkeren. Helaas gebeurt dit niet vaak, dus is het beter om niet te lang af te wachten. Hoe eerder u een recherchebureau inschakelt, hoe groter de kans dat een vermist persoon nog op te sporen is. Iedere maand of jaar dat u afwacht, wordt dit minder.

  Heeft u op dit moment een vermist persoon of dierbare? Neem contact op met recherchebureau Heijm. De ervaren en betrokken rechercheurs staan u graag bij met raad en daad en kunnen u feilloos adviseren wat in uw situatie belangrijk en mogelijk is.

  Recherchebureau Heijm BV

  Saturnusstraat 46-62
  2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
  M: 06-39473932
  T: 020-8100929

  POB vergunning: 1232
  CBP: 1445601
  KvK: 37120984
  BTW: NL.814945697