Particulier recherchebureau: reviews

Beste klant,

Particulier recherchebureau Heijm waardeert het als u wilt omschrijven hoe u de dienstverlening heeft ervaren. Bent u tevreden? Is uw probleem opgelost? Konden dingen beter? Laat een review en help toekomstige klanten.

Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Recherchebureau Heijm
Average rating:  
 35 reviews
by M. on Recherchebureau Heijm
delicate familie aangelegenheid

Als werkgever heeft Tom mij met de juiste raad en advies bijgestaan in een delicate familiezaak om een oudere medewerkster van ons te helpen die opgegeven is. De dochter van deze medewerkster heeft namelijk als alleenstaand moeder een relatie gekregen met een van tv bekende oplichter.

Dit gaf natuurlijk extra spanningen in de familie en Tom heeft ons tijdens deze periode zeer goed begeleid en gelukkig is uiteindelijk de relatie uitgegaan. En is de dochter enkel maar voor enkele duizenden euro's opgelicht.

Tom heeft zeer goed aangevoeld hoe op de juiste wijze hierin te handelen en ons op elk moment van dag ondersteund.

Beste M, Natuurlijk begrijpen wij dat bepaalde reviews met onherkenbare initialen worden geplaatst. Daar zijn wij heel blij mee. Ook met jou prachtige woorden. Onze dank daarvoor. Jullie Review helpt wellicht andere nieuwe aspirant klanten om met ons contact op te nemen. Dus nogmaals dank hiervoor.Grtz Tom Heijm

by Elena on Recherchebureau Heijm
Lastiggevallen Op Internet

Tijd geleden ben ik gevonden via mijn bedrijfsgegevens op Internet door de familie van de dader tegen ik jaren geleden getuigd heb. De bedreigende e-mails met verschillende profielen kwamen snel achter elkaar. Ik zag het ineens hoe mijn reputatie en van mijn bedrijf werd beschadigd en het machteloze gevoel dat ik op dit moment zelf kon niks doen is het niet te beschrijven. Helaas op dit moment de Politie kon niks voor mij betekenen omdat het te weinig bewijs was. Ik ging op zoek naar iemand, die de IP-adressen van de e-mails en de locatie van de dader(s) kan opsporen. Zo kwam ik in contact met Tom Heijm. Het voelde gelijk goed. Tom en zijn collega's hebben veel meer gedaan dat wat ik het verwacht heb. De IP-adressen van de e-mails snel opgespoord, de dader(s) aangesproken en naar de Politiekantoor met de rapportage gegaan. Hiernaast Tom was altijd telefonisch bereikbaar ter ondersteuning, want de stress was enorm.
Bedankt Tom en collega's voor de professionaliteit, de vriendelijke benadering en het begrip.

Beste Elena,Het was voor jou een lange en zware tijd. Dankbaar zijn wij dat wij jouw leed hebben kunnen verlichten met ons feitenonderzoek en vooral bedankt voor het vertrouwen dat jij in ons had, ook al was dit gaande weg soms moeilijk. Je mag rustig weten maar hier doen wij het voor.Dank voor jouw mooie review. En we houden nog contact i.v.m. een mogelijke Strafrechtzaak.Warme grtz Tom Heijm

by T. van der Hooft on Recherchebureau Heijm
Onrechtmatige bewoning

“Als verhuurder in de regio Amsterdam hebben wij het recherchebureau van Tom Heijm in de hand genomen. De opdracht betrof onderzoek naar de woonsituatie op een adres waar onrechtmatigheden voorkwamen waar wij de vinger niet goed op konden leggen. De huurder was in het geheel niet meewerkend en de bewijzen die wij zelf hadden waren nog onvoldoende om daarmee zelf juridische stappen te nemen. Na een langdurige gerechtelijke procedure is het ons uiteindelijk gelukt, met onder andere de rapportage van het uitgebreide onderzoek van Tom om de huurovereenkomst met deze huurder te beëindigen. Middels onderzoek is aangetoond dat de huurder elders woonachtig was en hij anderen in de woning liet verblijven. Met dank aan Tom en zijn collega hebben wij een bevredigend resultaat behaald.”

Beste Tonny, Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden. Het was een lastige casus maar met volhardendheid en de ruimte die jullie ons gaven is het toch gelukt. Want voor succes hebben wij jullie ook nodig gehad. Dus dank voor de samenwerking.Recherchebureau Heijm BVn.d. Tom Heijm

by Reza on Recherchebureau Heijm
Bewijslast & Meineed

Beste Lezers,

Hierbij een korte opsomming over mijn leven van de afgelopen 12 jaar. Er is mij in 2008 een bedrijfsongeluk overkomen op de werkvloer met ernstig lichamelijk letsel en een onterecht ontslag als gevolg.

Al jarenlang was ik de wanhoop nabij. Na een zware en ingrijpende operatie en enkele jaren te hebben geprocedeerd om mijn ontslag aan te vechten, heb ik een civiele letselschade zaak aangespannen tegen mijn oud werkgever met alle gevolgen van dien. Een civiele procedure waar geen eind aan kwam en welke door de tegenpartij op alle fronten werd gesaboteerd, met zelfs meineed tot gevolg als uiterste poging om mij in een kwaad daglicht te plaatsen.
Er waren daarnaast personen die weinig tot niets onder ede wilden verklaren en personen die door toedoen van de tegenpartij niet opgeroepen mochten worden om hun verhaal te doen. Zelfs een aangifte van meineed met het nodige bewijs werd door de politie niets mee gedaan, waardoor ik te kort schoot in mijn bewijsplicht en ik de nodige bewijslast niet rond leek te krijgen.

Het zag er allemaal heel somber uit, terwijl de waarheid eigenlijk zo duidelijk was als wat. Aangezien de bewijslast bij mij lag, en ik ondertussen het Hoger Beroep was ingegaan wou ik alles op alles zetten om de waarheid boven water te krijgen.

Ik heb toen contact gezocht met Tom Heijm van Recherchebureau Heijm BV., waar ik gelukkig snel terecht kon. Het contact verliep heel soepel en persoonlijk en ik had er direct een goed gevoel bij.

Na het indienen van het journaal met daarin beschreven wat er in al die jaren ervoor was gebeurd, zag Tom al snel waar de knelpunten zaten, en wat er moest gebeuren. Hij verdiepte zich heel snel in de zaak en de achterliggen materie en ging heel serieus te werk. Eindelijk had ik het gevoel dat iemand naar mijn verhaal luisterde en serieus nam wat mij was overkomen, en zich volledig wou inzetten hiervoor.

Zijn advies was om onderzoek te doen naar de meineed, en om alsnog de betrokken personen te horen.
Dit moest allemaal in zeer korte tijd gebeuren, aangezien er maar weinig tijd was om nieuw bewijsmateriaal aan te leveren. Tom is zeer professioneel en snel te werk gegaan, hield mij dagelijks op de hoogte van de voortgang en deed elke stap in zeer nauw overleg. Hij ging ook door tot in de late uurtjes als dit nodig was, en was enorm betrokken bij de zaak.

Zijn kijk en visie op de zaak was voor mij heel verhelderend, en ervaarde ik heel positief! Alsof er eindelijk iemand echt inzag wat voor onrecht mij was aangedaan, en hier ook voor wou vechten.

Het uiteindelijk rapport, wat heel uitgebreid was, was heel veelzeggend en een verademing voor mij. Eindelijk was er concreet een professioneel onderzoek gedaan naar de feiten en omstandigheden. De personen die door Tom waren benaderd durfden en konden eindelijk meer verklaren dan dat zij eerder onder ede hadden gedaan, wat ook een heel ander beeld geeft op de gehele zaak, en wat ik zelf eigenlijk niet voor mogelijk hield.
Het zeer uitgebreide rapport ligt nu voor beoordeling bij de rechtbank, en ik hoop dan ook dat zij de professionele visie van Tom delen omtrent alles wat er is voorgevallen en wat mij is overkomen gezien zijn gedegen onderzoek.

Het was zeer prettig om met Tom samen te werken, de wijze waarop hij zich voor een cliënt inzet is ongekend. Zijn kijk op zaken en mensen is heel anders dan dat ik gewend was, en hij gaat daadwerkelijk door totdat de onderste steen boven is.
Ik heb 12 jaar lang mijn leven van een donkere kant meegemaakt, en Tom heeft met zijn professionaliteit en hart voor zijn vak voor mij positiviteit en verlichting gebracht door heel subjectief maar toch eerlijk dit schrijnende geval te onderzoeken.

Tom was heel betrokken bij deze persoonlijke zaak en zijn inzet was boven verwachting.
Kortom Tom is een zeer prachtig mens om mee te maken met een heel goed hart voor rechtvaardigheid. Zit u met een schrijnende zaak zoals ik, en zoek u iemand om het onrecht aan te tonen dan moet u bij Tom zijn.
Ik zal Tom dan ook aanbevelen aan mensen die met een soortgelijk probleem kampen, en niet vooruit lijken te komen in hun procedure.
Tom, heel erg bedankt voor je enorme inzet in de korte tijd die je hiervoor had!

Beste Reza, Ontzettend bedankt voor jouw lovende woorden. Ik word daar stil van. Ik/ wij zijn blij dat wij jullie weer hoop hebben kunnen geven. Hierom doen wij wat wij doen. Mensen op weg helpen die anders nergens anders terecht kunnen. Nogmaals dank voor jullie ontzettend mooie Review.Met vr grtz Tom H.

by anoniem on Recherchebureau Heijm

Beste Tom, de adequate en professionele aanpak heeft tot een positief resultaat geleid, dit was een complexe en internationale zaak en heeft Tom perfect aangepakt
veel succes

Beste G, heel erg bedankt voor deze korte maar krachtige review. Hiervoor doen wij het. Dank. Met vr grtz Tom Heijm

by Daphne van Diermen on Recherchebureau Heijm
Behulpzaam en vriendelijk

Zeer goed gesprek gehad over de situatie. Zij hebben ons geadviseerd een andere aanpak te doen en hebben hiervoor ook tips gegeven. Erg fijn dat een organisatie de tijd en moeite neemt om een advies op maat te geven zelfs als dat buiten hun eigen aangeboden dienst valt. Erg tevreden mee en zeker een adres om te onthouden.

Beste Daphne, bedankt voor het schrijven van deze aardige woorden. Wij hebben je graag advies gegeven. Met vriendelijke groeten, Tom Heijm

by Kees on Recherchebureau Heijm
Schenden concurrentiebeding en winst verduistering

Bij recherche Bureau Heijm zit je goed,

Na 2 jaar van samenwerking kwam ik erachter dat de met ons samenwerkende partij verkopen, winsten en klussen voor ons verzweeg. Na dit te hebben aangesproken bleef uitbetaling uit. We zijn met ruzie uit elkaar gegaan. Nadat we uit elkaar waren bleek dat zij ook het non-concurrentiebeding schonden.

Mijn reactie was verhit. Tom was echter rustig en duidelijk. Hij heeft mij niet gezegd wat ik wilde horen maar wat in zijn ogen de beste oplossing was.

We hebben naar het advies van tom gehandeld, het probleem is ontmanteld. Met deze partij is een schikking getroffen. We doen nu weer zaken.

Maar niet meer als partners, dat is beter zo.

Bedankt recherche bureau Heijm!

Groet,

Kees

Beste Kees, enorm bedankt voor jouw positieve woorden. Het is fijn te horen dat een gegeven advies ook wordt opgevolgd en ook nog eens goed uitpakt. Nogmaals bedankt en wellicht tot ziens. Met vr grtz Tom Heijm

by Anoniem on Recherchebureau Heijm
Opheldering in privezaak

Beste Tom en team,

Naar aanleiding van een privézaak, konden de instanties niet bevestigd krijgen wat we eigenlijk al jaren wisten de wanhoop nabij heb ik Tom ingeschakeld om die bevestiging boven water te krijgen. Zijn manier van vragen en doorvragen zorgde ervoor dat hij alle informatie had zodat hij binnen afzienbare tijd een compleet dossier kon afgeven waarin alle vermoedens bevestigd werden. Tom was zeer betrokken en altijd beschikbaar. Hierdoor heeft hij mij vertrouwen gewonnen en de opdracht perfect uitgevoerd.

Dank voor deze mooie woorden. Hier doen wij het voor.! Ook wij zijn Sociaal Maatschappelijk betrokken.

by S. Menten on Recherchebureau Heijm
Top

Wat een fijn bedrijf! Na een mail, direct gebeld en advies gekregen. Help je echt en luisteren naar je. Ontzettend blij met hoe Mr. Heijm te werk gaat. Staat echt voor je klaar. Fijn dat er nog zulke mesen bestaan. Heel erg bedankt.

Heel vriendelijk en bedankt voor deze mooie woorden.T. Heijm

by Saskia Kriekhaus on Recherchebureau Heijm
Professioneel Advies

Beste heer Heijm,

In de wanhoop dat ik nergens een luisterend oor kreeg, kwam ik gelukkig bij u terecht.
Heel veel dank voor uw uitstekende adviezen aan mij. Ik heb er veel aan gehad en het heeft mij gesterkt, inzichten gegeven en vooral verder geholpen. Het feit dat u zelf politieman bent geweest, u weet hoe het werkt, en met respect doch wel kritisch naar de politie kijkt, hebben mij aangezet tot nieuwe stappen.
In Radar termen verdient u een   " warme douche"!
Saskia Kriekhaus

Beste mevr. Kriekhaus,Ontzettend bedankt voor deze warme douche :-)U helpt wellicht ook andere Asp. bellers een drempel overgaan.Met vriendelijke groeten,Tom

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Direct contact opnemen

Heeft u een vraag of een opmerking? Neem direct contact met ons op.

  • Specialst Arbeidsrechtelijke & Fraude onderzoeken

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697