Particulier recherchebureau: reviews

Beste klant,

Particulier recherchebureau Heijm waardeert het als u wilt omschrijven hoe u de dienstverlening heeft ervaren. Bent u tevreden? Is uw probleem opgelost? Konden dingen beter? Laat een review en help toekomstige klanten.

Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Recherchebureau Heijm
Average rating:  
 41 reviews
 by Visscher
Snel

Tom is snel, scherp en zeer kundig. Onlangs hebben wij samen een zaak met goed vervolg afgerond en het voertuig gevorderd

Bedankt, nogmaals topper!

Beste heer V, Heel erg bedankt voor de korte maar krachtige review. Met vr. grtz Tom Heijm

 by MT
Verzuim casus

Ik heb een eerlijk en transparent gesprek gehad met Tom. Tijdens dit gesprek hebben we de mogelijkheden besproken om een casus te laten onderzoeken maar dit was, op dat moment, nog niet concreet genoeg.

Vandaar dat ik blij ben met de eerlijke reactie en er niet 'zomaar' een opdracht aangenomen word.

Beste M, wij begrijpen dat je gezien het advies nog even anoniem wilt blijven maar desnondanks bedankt voor de Review. Het ging hier om een 1e tel. gesprek voor een mogelijk feitenonderzoek. Maar er is nog wat te doen voordat wij aan de slag kunnen. Wij wensen jullie een mooi uiteinde en wellicht tot volgend jaar.Met vr grtz Tom H.

 by KHB
Alimentatie onderzoek

Bij een vermoeden dat ex-echtgenote een duurzame relatie had en eveneens haar inkomen niet wilde doorgeven terwijl ze partner alimentatie incasseerde, heb ik contact gezocht met recherche bureau Heijm. Tom Heijm reageerde snel op mijn verzoek en gaf mij goede en duidelijke adviezen, inzicht in zijn werkwijze en de mogelijkheden en onmogelijkheden van het onderzoek. Hoewel ik uiteindelijk het onderzoek niet nodig had, bleef hij contact met mij houden totdat de zaak via een andere weg opgelost was. Tom Heijm was open en duidelijk en was de eerste om aan te geven dat zijn assistentie mogelijk niet benodigd was. Integriteit en openheid naar (potentiele) klant staan duidelijk hoog in the vaandel van recherchebureau Heijm!

Beste KHB,Ontzettend bedankt voor uw mooie woorden. Ons streven is ook aspirant klanten goed op weg te helpen. Onze klanten zitten vaak met een probleem waar zij nergens anders mee naartoe kunnen gaan. En dan is het toch mooi dat wij hierin behulpzaam mogen zijn. Hier doen wij ook het werk voor. Maar nogmaals dank.Met vr grtz Tom Heijm.

 by Hans Vos
Vermiste dochter.

We zijn al langere tijd bezig met de vermissing van onze dochter. Het is een geval van gedwongen worden door derde en heeft alle contact met familie verbroken. Politie meerdere keren bezocht maar weinig medewerking i.v.m. meerjarig zijn van onze dochter. We hebben Recherchebureau Heijm ingeschakeld om onze dochter op te sporen. Dit was een groot succes ze hebben haar gevonden en video’s van haar gemaakt en deze met ons gedeeld. Ook hebben ze adres boven water gekregen en hiermee zijn we weer naar de politie gegaan en nu krijgen we opeens wel gehoor en hopelijk de medewerking om iets te ondernemen. Mogen we hier toch niet me verder komen zullen we niet twijfelen om Recherchebureau Heijm weer in te schakelen om het dan op eigen houtje de zaak verder op te pakken. Tom was zeer betrokken en altijd beschikbaar en duidelijk wat kan en wat niet kan.

Beste Hans, heel erg bedankt voor jullie mooie woorden. Wij zetten ons, gezien onze politie-achtergrond, graag in voor dit soort zaken. Wij zullen er weer voor jullie zijn als jullie ons nodig hebben. Warme grtz

 by G
Vakkundigheid en hart voor de zaak

Het team van heijm is professioneel, vakkundig en ze zetten hun tanden in de zaak. We hebben net onze tweede zaak afgerond met ze en dankzij het team is de fraude aan het licht gekomen. Voor deze tweede case was er aan onze kant ontzettend weinig tijd maar het team zorgde er alsnog voor dat de zaak gedaan kon worden en met de resultaten die we voor ogen hadden ! Voor deze case was het van mega belang in de rechtszaak dat we de rapportage met spoed kregen, en daar zorgde het team voor. Ik kan het team van heijm aanraden wij zullen in ieder geval bij geen ander aankloppen. En de gezichten van de tegenpartijen als de waarheid aan het licht komt is goud waard! Nogmaals bedankt toppers !

Beste G, Voor dit soort mooie en oprechte reviews doen wij het natuurlijk. Het was inderdaad een behoorlijke inspanning die wij hebben geleverd maar het resultaat mag er gelukkig zijn. Altijd fijn om teruggekoppeld te krijgen hoe ons werk binnen de Rechtsgang ook gewaardeerd wordt. Nogmaals heel erg bedankt! Met vr grtz Recherchebureau Heijm n.d. Tom Heijm

 by Anthony

Hoewel ik nog niet een volledig traject heb doorlopen, kan ik alvast aangeven dat het de kennismaking zeer aangenaam, warm en begripvol was. Ik krijg de indruk te maken te hebben met een zeer professioneel team. De privacy behandeling staat hoog in het vaandel. Het is fijn om te weten dat RBH zich hiervoor inzet>

Beste Anthony, heel erg bedankt voor jouw aardige review. Met vr grtz Tom Heijm

 by M.
delicate familie aangelegenheid

Als werkgever heeft Tom mij met de juiste raad en advies bijgestaan in een delicate familiezaak om een oudere medewerkster van ons te helpen die opgegeven is. De dochter van deze medewerkster heeft namelijk als alleenstaand moeder een relatie gekregen met een van tv bekende oplichter.

Dit gaf natuurlijk extra spanningen in de familie en Tom heeft ons tijdens deze periode zeer goed begeleid en gelukkig is uiteindelijk de relatie uitgegaan. En is de dochter enkel maar voor enkele duizenden euro's opgelicht.

Tom heeft zeer goed aangevoeld hoe op de juiste wijze hierin te handelen en ons op elk moment van dag ondersteund.

Beste M, Natuurlijk begrijpen wij dat bepaalde reviews met onherkenbare initialen worden geplaatst. Daar zijn wij heel blij mee. Ook met jou prachtige woorden. Onze dank daarvoor. Jullie Review helpt wellicht andere nieuwe aspirant klanten om met ons contact op te nemen. Dus nogmaals dank hiervoor.Grtz Tom Heijm

 by Elena
Lastiggevallen Op Internet

Tijd geleden ben ik gevonden via mijn bedrijfsgegevens op Internet door de familie van de dader tegen ik jaren geleden getuigd heb. De bedreigende e-mails met verschillende profielen kwamen snel achter elkaar. Ik zag het ineens hoe mijn reputatie en van mijn bedrijf werd beschadigd en het machteloze gevoel dat ik op dit moment zelf kon niks doen is het niet te beschrijven. Helaas op dit moment de Politie kon niks voor mij betekenen omdat het te weinig bewijs was. Ik ging op zoek naar iemand, die de IP-adressen van de e-mails en de locatie van de dader(s) kan opsporen. Zo kwam ik in contact met Tom Heijm. Het voelde gelijk goed. Tom en zijn collega's hebben veel meer gedaan dat wat ik het verwacht heb. De IP-adressen van de e-mails snel opgespoord, de dader(s) aangesproken en naar de Politiekantoor met de rapportage gegaan. Hiernaast Tom was altijd telefonisch bereikbaar ter ondersteuning, want de stress was enorm.
Bedankt Tom en collega's voor de professionaliteit, de vriendelijke benadering en het begrip.

Beste Elena,Het was voor jou een lange en zware tijd. Dankbaar zijn wij dat wij jouw leed hebben kunnen verlichten met ons feitenonderzoek en vooral bedankt voor het vertrouwen dat jij in ons had, ook al was dit gaande weg soms moeilijk. Je mag rustig weten maar hier doen wij het voor.Dank voor jouw mooie review. En we houden nog contact i.v.m. een mogelijke Strafrechtzaak.Warme grtz Tom Heijm

 by T. van der Hooft
Onrechtmatige bewoning

“Als verhuurder in de regio Amsterdam hebben wij het recherchebureau van Tom Heijm in de hand genomen. De opdracht betrof onderzoek naar de woonsituatie op een adres waar onrechtmatigheden voorkwamen waar wij de vinger niet goed op konden leggen. De huurder was in het geheel niet meewerkend en de bewijzen die wij zelf hadden waren nog onvoldoende om daarmee zelf juridische stappen te nemen. Na een langdurige gerechtelijke procedure is het ons uiteindelijk gelukt, met onder andere de rapportage van het uitgebreide onderzoek van Tom om de huurovereenkomst met deze huurder te beëindigen. Middels onderzoek is aangetoond dat de huurder elders woonachtig was en hij anderen in de woning liet verblijven. Met dank aan Tom en zijn collega hebben wij een bevredigend resultaat behaald.”

Beste Tonny, Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden. Het was een lastige casus maar met volhardendheid en de ruimte die jullie ons gaven is het toch gelukt. Want voor succes hebben wij jullie ook nodig gehad. Dus dank voor de samenwerking.Recherchebureau Heijm BVn.d. Tom Heijm

 by Reza
Bewijslast & Meineed

Beste Lezers,

Hierbij een korte opsomming over mijn leven van de afgelopen 12 jaar. Er is mij in 2008 een bedrijfsongeluk overkomen op de werkvloer met ernstig lichamelijk letsel en een onterecht ontslag als gevolg.

Al jarenlang was ik de wanhoop nabij. Na een zware en ingrijpende operatie en enkele jaren te hebben geprocedeerd om mijn ontslag aan te vechten, heb ik een civiele letselschade zaak aangespannen tegen mijn oud werkgever met alle gevolgen van dien. Een civiele procedure waar geen eind aan kwam en welke door de tegenpartij op alle fronten werd gesaboteerd, met zelfs meineed tot gevolg als uiterste poging om mij in een kwaad daglicht te plaatsen.
Er waren daarnaast personen die weinig tot niets onder ede wilden verklaren en personen die door toedoen van de tegenpartij niet opgeroepen mochten worden om hun verhaal te doen. Zelfs een aangifte van meineed met het nodige bewijs werd door de politie niets mee gedaan, waardoor ik te kort schoot in mijn bewijsplicht en ik de nodige bewijslast niet rond leek te krijgen.

Het zag er allemaal heel somber uit, terwijl de waarheid eigenlijk zo duidelijk was als wat. Aangezien de bewijslast bij mij lag, en ik ondertussen het Hoger Beroep was ingegaan wou ik alles op alles zetten om de waarheid boven water te krijgen.

Ik heb toen contact gezocht met Tom Heijm van Recherchebureau Heijm BV., waar ik gelukkig snel terecht kon. Het contact verliep heel soepel en persoonlijk en ik had er direct een goed gevoel bij.

Na het indienen van het journaal met daarin beschreven wat er in al die jaren ervoor was gebeurd, zag Tom al snel waar de knelpunten zaten, en wat er moest gebeuren. Hij verdiepte zich heel snel in de zaak en de achterliggen materie en ging heel serieus te werk. Eindelijk had ik het gevoel dat iemand naar mijn verhaal luisterde en serieus nam wat mij was overkomen, en zich volledig wou inzetten hiervoor.

Zijn advies was om onderzoek te doen naar de meineed, en om alsnog de betrokken personen te horen.
Dit moest allemaal in zeer korte tijd gebeuren, aangezien er maar weinig tijd was om nieuw bewijsmateriaal aan te leveren. Tom is zeer professioneel en snel te werk gegaan, hield mij dagelijks op de hoogte van de voortgang en deed elke stap in zeer nauw overleg. Hij ging ook door tot in de late uurtjes als dit nodig was, en was enorm betrokken bij de zaak.

Zijn kijk en visie op de zaak was voor mij heel verhelderend, en ervaarde ik heel positief! Alsof er eindelijk iemand echt inzag wat voor onrecht mij was aangedaan, en hier ook voor wou vechten.

Het uiteindelijk rapport, wat heel uitgebreid was, was heel veelzeggend en een verademing voor mij. Eindelijk was er concreet een professioneel onderzoek gedaan naar de feiten en omstandigheden. De personen die door Tom waren benaderd durfden en konden eindelijk meer verklaren dan dat zij eerder onder ede hadden gedaan, wat ook een heel ander beeld geeft op de gehele zaak, en wat ik zelf eigenlijk niet voor mogelijk hield.
Het zeer uitgebreide rapport ligt nu voor beoordeling bij de rechtbank, en ik hoop dan ook dat zij de professionele visie van Tom delen omtrent alles wat er is voorgevallen en wat mij is overkomen gezien zijn gedegen onderzoek.

Het was zeer prettig om met Tom samen te werken, de wijze waarop hij zich voor een cliënt inzet is ongekend. Zijn kijk op zaken en mensen is heel anders dan dat ik gewend was, en hij gaat daadwerkelijk door totdat de onderste steen boven is.
Ik heb 12 jaar lang mijn leven van een donkere kant meegemaakt, en Tom heeft met zijn professionaliteit en hart voor zijn vak voor mij positiviteit en verlichting gebracht door heel subjectief maar toch eerlijk dit schrijnende geval te onderzoeken.

Tom was heel betrokken bij deze persoonlijke zaak en zijn inzet was boven verwachting.
Kortom Tom is een zeer prachtig mens om mee te maken met een heel goed hart voor rechtvaardigheid. Zit u met een schrijnende zaak zoals ik, en zoek u iemand om het onrecht aan te tonen dan moet u bij Tom zijn.
Ik zal Tom dan ook aanbevelen aan mensen die met een soortgelijk probleem kampen, en niet vooruit lijken te komen in hun procedure.
Tom, heel erg bedankt voor je enorme inzet in de korte tijd die je hiervoor had!

Beste Reza, Ontzettend bedankt voor jouw lovende woorden. Ik word daar stil van. Ik/ wij zijn blij dat wij jullie weer hoop hebben kunnen geven. Hierom doen wij wat wij doen. Mensen op weg helpen die anders nergens anders terecht kunnen. Nogmaals dank voor jullie ontzettend mooie Review.Met vr grtz Tom H.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697