Particulier recherchebureau: reviews

Beste klant,

Particulier recherchebureau Heijm waardeert het als u wilt omschrijven hoe u de dienstverlening heeft ervaren. Bent u tevreden? Is uw probleem opgelost? Konden dingen beter? Laat een review en help toekomstige klanten.

Alvast bedankt!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Recherchebureau Heijm
Average rating:  
 44 reviews
 by Kevin Mulder
Probleem aangepakt

Ik heb Recherchebureau Heijm via Google gevonden, de recensies waren lovend. Dat was de reden om contact te zoeken met Tom.
Binnen de kortste keren met elkaar gesproken, de situatie uitgelegd en aan de slag gegaan.
Het prettige aan dit traject was de snelheid, de duidelijke communicatie van verwachtingen (over en weer) en het meest belangrijke in ons geval: een goed resultaat voor ons. De recensies die online staan zijn niet aangedikt of mooier gemaakt dan het is- Tom is gewoon een professional die precies weet waar hij mee bezig is.

Mocht ik in de toekomst weer een kwestie hebben zal ik als eerste naar Tom stappen, voor mij hoeft er niet verder gezocht te worden.

Kevin Mulder
Cavalier

Beste Kevin,Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden. Succes heb je samen! Jouw voortvarendheid en snelheid in handelen was voor ons ook erg fijn. Wij zijn blij dat wij jullie goed hebben kunnen helpen.. Met vriendelijke groeten, Recherchebureau Heijm BVn.d. Tom Heijm.

 by Niels Steigstra
Veiligheids vraagstuk

We vonden RB-Heijm online. De positieve reviews en solide accreditatie en ervaring vormden de basis om met Tom contact op te nemen. Na een orienterend gesprek zijn we met Tom een traject gestart welke onlangs is afgerond.

We hebben dit als zeer prettig en professioneel ervaren. Tom communiceert snel, helder en proactief. Wederzijds afstemmen van verwachtingen ten aanzien van resultaat en kosten is belangrijk en hebben we gedurende het traject goed kunnen doen. Hierbij heeft Tom laten zien zich echt in te zetten voor het belang van ons bedrijf, maar altijd met respect voor geldende wet- en regelgeving. Het resultaat is voor ons zeer waardevol en heeft wezenlijk bijgedragen aan het begrijpen en inschatten van de situatie.

Uiteindelijk is er een dusdanig goede vertrouwensrelatie ontstaan, dat ik Tom in voorkomende gevallen zou benaderen om ons wederom te ondersteunen.

Niels Steigstra
Rolls-Royce Benelux

Beste Niels,.Wat ontzettend dankbaar zijn wij met deze mooie woorden. Wij geloven in een lange termijn relatie en in directe en korte lijnen om met elkaar te communiceren tijdens het uitvoeren van ons werk. Nogmaals dank voor deze mooie woorden. Dit is voor ons mooi begin van 2024..Tom Heijm en collega's

 by AJM
Vakkundig advies

Wij hebben Recherche Bureau Heijm benaderd m.b.t. het opsporen van personen die bij ons schade aangericht hadden. Er werd zeer snel contact opgenomen met ons en wij hebben van Recherche Bureau Heijn een zeer realistisch en juridisch onderbouwd advies gekregen, waarmee wij door konden pakken. Prima bureau, doortastend, realistisch en menselijk.

Beste AJM,Vriendelijk bedankt voor deze korte maar krachtige positieve woorden. Soms is het doen van een onderzoek nog niet nodig en kunnen wij onze aspirant klanten ook met een goed advies op weg helpen. Blij te horen dat dit bij u gewerkt heeft.Met vriendelijke groeten,Tom Heijm

 by Visscher
Snel

Tom is snel, scherp en zeer kundig. Onlangs hebben wij samen een zaak met goed vervolg afgerond en het voertuig gevorderd

Bedankt, nogmaals topper!

Beste heer V, Heel erg bedankt voor de korte maar krachtige review. Met vr. grtz Tom Heijm

 by MT
Verzuim casus

Ik heb een eerlijk en transparent gesprek gehad met Tom. Tijdens dit gesprek hebben we de mogelijkheden besproken om een casus te laten onderzoeken maar dit was, op dat moment, nog niet concreet genoeg.

Vandaar dat ik blij ben met de eerlijke reactie en er niet 'zomaar' een opdracht aangenomen word.

Beste M, wij begrijpen dat je gezien het advies nog even anoniem wilt blijven maar desnondanks bedankt voor de Review. Het ging hier om een 1e tel. gesprek voor een mogelijk feitenonderzoek. Maar er is nog wat te doen voordat wij aan de slag kunnen. Wij wensen jullie een mooi uiteinde en wellicht tot volgend jaar.Met vr grtz Tom H.

 by KHB
Alimentatie onderzoek

Bij een vermoeden dat ex-echtgenote een duurzame relatie had en eveneens haar inkomen niet wilde doorgeven terwijl ze partner alimentatie incasseerde, heb ik contact gezocht met recherche bureau Heijm. Tom Heijm reageerde snel op mijn verzoek en gaf mij goede en duidelijke adviezen, inzicht in zijn werkwijze en de mogelijkheden en onmogelijkheden van het onderzoek. Hoewel ik uiteindelijk het onderzoek niet nodig had, bleef hij contact met mij houden totdat de zaak via een andere weg opgelost was. Tom Heijm was open en duidelijk en was de eerste om aan te geven dat zijn assistentie mogelijk niet benodigd was. Integriteit en openheid naar (potentiele) klant staan duidelijk hoog in the vaandel van recherchebureau Heijm!

Beste KHB,Ontzettend bedankt voor uw mooie woorden. Ons streven is ook aspirant klanten goed op weg te helpen. Onze klanten zitten vaak met een probleem waar zij nergens anders mee naartoe kunnen gaan. En dan is het toch mooi dat wij hierin behulpzaam mogen zijn. Hier doen wij ook het werk voor. Maar nogmaals dank.Met vr grtz Tom Heijm.

 by Hans Vos
Vermiste dochter.

We zijn al langere tijd bezig met de vermissing van onze dochter. Het is een geval van gedwongen worden door derde en heeft alle contact met familie verbroken. Politie meerdere keren bezocht maar weinig medewerking i.v.m. meerjarig zijn van onze dochter. We hebben Recherchebureau Heijm ingeschakeld om onze dochter op te sporen. Dit was een groot succes ze hebben haar gevonden en video’s van haar gemaakt en deze met ons gedeeld. Ook hebben ze adres boven water gekregen en hiermee zijn we weer naar de politie gegaan en nu krijgen we opeens wel gehoor en hopelijk de medewerking om iets te ondernemen. Mogen we hier toch niet me verder komen zullen we niet twijfelen om Recherchebureau Heijm weer in te schakelen om het dan op eigen houtje de zaak verder op te pakken. Tom was zeer betrokken en altijd beschikbaar en duidelijk wat kan en wat niet kan.

Beste Hans, heel erg bedankt voor jullie mooie woorden. Wij zetten ons, gezien onze politie-achtergrond, graag in voor dit soort zaken. Wij zullen er weer voor jullie zijn als jullie ons nodig hebben. Warme grtz

 by G
Vakkundigheid en hart voor de zaak

Het team van heijm is professioneel, vakkundig en ze zetten hun tanden in de zaak. We hebben net onze tweede zaak afgerond met ze en dankzij het team is de fraude aan het licht gekomen. Voor deze tweede case was er aan onze kant ontzettend weinig tijd maar het team zorgde er alsnog voor dat de zaak gedaan kon worden en met de resultaten die we voor ogen hadden ! Voor deze case was het van mega belang in de rechtszaak dat we de rapportage met spoed kregen, en daar zorgde het team voor. Ik kan het team van heijm aanraden wij zullen in ieder geval bij geen ander aankloppen. En de gezichten van de tegenpartijen als de waarheid aan het licht komt is goud waard! Nogmaals bedankt toppers !

Beste G, Voor dit soort mooie en oprechte reviews doen wij het natuurlijk. Het was inderdaad een behoorlijke inspanning die wij hebben geleverd maar het resultaat mag er gelukkig zijn. Altijd fijn om teruggekoppeld te krijgen hoe ons werk binnen de Rechtsgang ook gewaardeerd wordt. Nogmaals heel erg bedankt! Met vr grtz Recherchebureau Heijm n.d. Tom Heijm

 by Anthony

Hoewel ik nog niet een volledig traject heb doorlopen, kan ik alvast aangeven dat het de kennismaking zeer aangenaam, warm en begripvol was. Ik krijg de indruk te maken te hebben met een zeer professioneel team. De privacy behandeling staat hoog in het vaandel. Het is fijn om te weten dat RBH zich hiervoor inzet>

Beste Anthony, heel erg bedankt voor jouw aardige review. Met vr grtz Tom Heijm

 by M.
delicate familie aangelegenheid

Als werkgever heeft Tom mij met de juiste raad en advies bijgestaan in een delicate familiezaak om een oudere medewerkster van ons te helpen die opgegeven is. De dochter van deze medewerkster heeft namelijk als alleenstaand moeder een relatie gekregen met een van tv bekende oplichter.

Dit gaf natuurlijk extra spanningen in de familie en Tom heeft ons tijdens deze periode zeer goed begeleid en gelukkig is uiteindelijk de relatie uitgegaan. En is de dochter enkel maar voor enkele duizenden euro's opgelicht.

Tom heeft zeer goed aangevoeld hoe op de juiste wijze hierin te handelen en ons op elk moment van dag ondersteund.

Beste M, Natuurlijk begrijpen wij dat bepaalde reviews met onherkenbare initialen worden geplaatst. Daar zijn wij heel blij mee. Ook met jou prachtige woorden. Onze dank daarvoor. Jullie Review helpt wellicht andere nieuwe aspirant klanten om met ons contact op te nemen. Dus nogmaals dank hiervoor.Grtz Tom Heijm

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697