• Home
  • Landelijk Centrum Voertuig Recovering

Landelijk Centrum Voertuig Recovering

Een klant leaset een voertuig, maar heeft al maanden niet meer betaald. Of u heeft een werktuig verhuurd, maar uw klant heeft dit na de afgesproken datum en tijd niet teruggebracht. Dan is het belangrijk om actie te ondernemen. Het Landelijk Centrum Voertuig Recovering (LCVR) helpt u.

Loca terugvindsysteem voor gestolen voer- en werktuigen

Heeft uw bedrijf voertuigen of werktuigen? Of heeft u als particulier een auto, caravan of bijvoorbeeld een kostbaar vaartuig? Dan is het verstandig om deze voertuigen, werktuigen en andere kostbaarheden te beschermen en te voorzien van de nieuwste generatie gps-tracker zonder abonnement.

Wij adviseren u graag de Loca. Een slim terugvindt systeem dat eenmalig wordt aangeschaft zonder verdere extra andere bijkomende kosten. Het systeem gaat een paar jaar mee.

Terughaaldienst Loca

Bij het Landelijk Centrum Voertuig Recovering kunt u de GPS-producten van Loca aanschaffen en gebruikmaken van onze terughaaldienst. Als uw voertuig is vermist, gebruiken wij de locatiegegevens om een rechercheur op pad te sturen en het voertuig in beslag laten nemen. Binnen no-time heeft u het voertuig terug. Deze terughaaldienst is mogelijke gemaakt door de unieke samenwerking met Nedsoft, de producent van het Loca product.

Rechercheonderzoek

Als uw voertuig is gestolen en u heeft (nog) geen GPS-materiaal geïnstalleerd, kunt u ook gebruikmaken van een Hit & Run rechercheonderzoek. Daar beginnen we vaak nog op dezelfde dag mee, in ieder geval zo snel mogelijk na uw melding. Want hoe sneller we in actie komen, hoe groter de kans dat we uw voer- of werktuig terugvinden.

Bedrijven en particulieren

Klanten bij het LCVR zijn bijvoorbeeld leasemaatschappijen, verhuurbedrijven en verzekeraars. Loca biedt premium GPS-technieken zonder abonnement, waardoor het op grote schaal inzetbaar is tegen lage kosten. Bij het LCVR is het daarnaast dus mogelijk om de terughaaldienst te gebruiken nadat een voertuig of werktuig gestolen is. Dit kan in abonnementsvorm of tegen een eenmalige vergoeding. Bedrijven kiezen vaak het abonnement, voor particulieren is de eenmalige vergoeding interessant. Bijvoorbeeld voor de mensen met een dure auto of een bijzondere oldtimer.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697