Personen vinden en verblijfplaats opsporen

Bedrijven, advocatuur, deurwaarders: recherchebureau Heijm wordt regelmatig door allerlei instanties ingeschakeld om vermiste personen op te sporen. Veel mensen verdwijnen opzettelijk, omdat zij niet de verantwoordelijkheid nemen voor hun leven of hun daden. De bedrijven die recherchebureau Heijm inschakelen, hebben er belang bij de vermiste persoon te vinden. Bijvoorbeeld omdat er sprake is van:

  • Schulden of openstaande rekeningen
  • Oplichtingspraktijken
  • Ontduiken van alimentatie of andere kosten
  • Vermijden van verantwoordelijkheden
Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232

Kan recherchebureau Heijm iedereen vinden?

Hoe meer gegevens – of opsporingsindicaties zoals wij ze noemen – u als opdrachtgever heeft over een vermist persoon, hoe groter de kans is dat recherchebureau Heijm diegene kan vinden. Helaas kunnen we dat vooraf nooit garanderen. Meestal lukt het, maar we houden niet van valse beloftes. De enige garantie die we bieden, is dat we alles doen wat in onze macht licht om een vermist persoon voor u te vinden. En belofte maakt schuld.

Hoe werkt dat, personen vinden?

Iedere verdwijning en opsporing van een verblijfplaats is weer anders. Recherchebureau Heijm zet daarom verschillende opsporingsmethodieken in en beschikt daarnaast over een groot netwerk van andere professionals die gespecialiseerd zijn in personen vinden.

Een onderzoek naar een vermist persoon begint altijd achter het bureau. Als de rechercheurs na uitgebreide deskresearch een indicatie hebben waar een vermist persoon kan zijn, wordt deze verblijfplaats heimelijk geobserveerd om bewijs te verzamelen. Bijvoorbeeld met een foto en/of een verslag.

Speurt recherchebureau Heijm ook in het buitenland?

Recherchebureau Heijm heeft zich met name binnen Nederland gespecialiseerd in personen vinden. Natuurlijk verrichten wij ook onderzoek binnen en buiten de Europese Unie. Dit zijn veelal langere trajecten.

Helaas kunnen wij als bedrijfsrecherche niet het achterste van onze tong laten zien over het onderwerp personen vinden. We hopen dat u dit begrijpt, maar toch genoeg heeft kunnen lezen om een globale indruk te krijgen van onze werkwijze. Wilt (of moet) u als bedrijf ook een persoon opsporen? Of zelfs meerdere personen vinden? Wacht niet af en neem contact op met recherchebureau Heijm.

Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697