Business intelligence services: diepgaand onderzoek voor bedrijven

Sommige zaken die spelen bij bedrijven, vragen om diepgaand onderzoek naar informatie. Bijvoorbeeld wanneer er strategische keuzes gemaakt moeten worden of als op grote schaal wordt gefraudeerd. De ervaren en goed opgeleide rechercheurs van recherchebureau Heijm (allen ex-politierechercheurs) doen dan onderzoek in data zoals computersystemen, boekhoudsystemen, netwerken en administratie. Dankzij deze business intelligence services van recherchebureau Heijm krijgt u altijd de informatie die u nodig hebt.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232

Juridische geschillen

Heeft u binnen uw bedrijf te maken met een juridisch geschil? Bijvoorbeeld met een oud-medewerker, een klant of een concurrerend bedrijf? Dan heeft u er waarschijnlijk al alles aan gedaan om een rechtszaak te voorkomen. Helaas is dat soms toch onvermijdelijk. En dan wilt u wel graag goed beslagen ten ijs komen. Schakel dan de hulp in van recherchebureau Heijm. Met business intelligence onderzoek (mede in openbare bronnen) gaan wij op zoek naar de informatie en het bewijs dat u nodig hebt.

Fusies en overnames

Overweegt u als bedrijf een fusie of overname? Heeft u een nieuwe investeerder op het oog of wilt u juist zelf een investering te doen bij derden? Dan wilt u natuurlijk graag weten waarmee u in zee gaat. Hoe staat het bedrijf er financieel voor? Zijn er risico’s?

Daar komen de business intelligence services van recherchebureau Heijm om de hoek kijken. Als bedrijfsrecherche Heijm bieden wij ondernemingen, financiële instellingen en advocatenkantoren een uitgebreid onderzoek aan, gevolgd door een discreet en op maat gemaakte rapportage. Zo beschikt u snel over accurate en overzichtelijke informatie over bedrijven en de medewerkers en kunt u een gedegen keuze maken.

Bedrijfsfraude en andere onderzoeken

Medewerkers die worden verdacht van schadelijk gedrag, interne criminaliteit of belangenconflicten, vormen een ernstige bedreiging voor uw organisatie. Zowel financieel als voor uw imago. Bovendien zijn de gevolgen van imagoschade soms niet te overzien of in geld uit te drukken. Zelfs uw externe zakelijke contacten kunnen door bedrijfsfraude in de problemen komen.

Binnen de business intelligence services van recherchebureau Heijm wordt diepgaand onderzoek gedaan naar bedrijfsfraude. Zo weet u snel wat er speelt en kunt u met een gedegen dossier verdere juridische stappen ondernemen.

Heeft u het gevoel dat zich binnen uw organisatie of verbonden entiteiten zaken afspelen die diepgaand onderzoek vergen? Leven medewerkers plotseling boven hun stand? Worden werkprocessen afgeschermd? Klopt er iets anders niet? Uw intuïtie heeft het niet snel mis! Wacht dus niet af en neem onmiddellijk contact op met recherchebureau Heijm voor een vrijblijvend advies over onze business intelligence services.

Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697