Integriteitsonderzoek door recherchebureau Heijm

Integriteit binnen bedrijven begint bij het personeel. Eerlijkheid, intrinsieke betrouwbaarheid, oprechtheid. Er zijn allerlei definities. Met die waarden wordt een goede bedrijfsnaam opgebouwd; bedrijven worden ermee groot. Interne criminaliteit zoals bedrijfsfraude, lekken van informatie of gesjoemel met fondsen kunnen deze goede naam in één klap om zeep helpen. De schade valt dan nauwelijks in geld uit te drukken.

Personeel niet integer of bestuurders onbetrouwbaar?

Recherchebureau Heijm helpt bedrijven die tegen integriteitskwesties aanlopen. Met gedegen onderzoek, rapportages en het achterhalen van oorzaken om toekomstige problemen te voorkomen. Heeft u het idee dat iets niet klopt binnen uw bedrijf? Dat personeel niet integer is, bestuurders onbetrouwbaar zijn of managers de boel oplichten? Dan wilt u waarschijnlijk een integriteitsonderzoek laten uitvoeren. Zonder dat uw bedrijf direct negatief in het nieuws komt natuurlijk.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232

Integriteitsonderzoek bij integriteitsschending

Een integriteitsonderzoek laat u niet zomaar doen, dan is er echt iets aan de hand. Indien u op zoek bent naar informatie, is het goed om te weten dat een integriteitsonderzoek nooit hetzelfde is. Voor het ene onderzoek ligt de nadruk bijvoorbeeld op organisatiecultuur of leiderschap, voor het andere onderzoek op juridisch advies, de consequenties van het integriteitsonderzoek of voorkomen van integriteitsschending in de toekomst. Dit verschilt per bedrijf en per casus.

Met een integriteitsonderzoek van recherchebureau Heijm kunt u bijvoorbeeld aantonen dat:

  • Een medewerker informatie heeft gelekt
  • Er is geknoeid met financiën of boekhouding
  • Een geheimhoudingsplicht is geschonden
  • Andere regels of wetten zijn overtreden

Op die manier kunt u met voldoende bewijsmateriaal in handen, verdere (juridische) stappen zetten.

Op alle vragen een antwoord

In het kader van de Wet Openbaarheid van Bestuur is het belangrijk dat een integriteitsonderzoek zorgvuldig wordt uitgevoerd. Recherchebureau Heijm is hierin uiterst bedreven en weet als geen ander hoe gevoelig integriteitsonderwerpen liggen. Die ervaring is belangrijk. Als bedrijf wilt u blindelings kunnen vertrouwen op het recherchebureau waarmee u in zee gaat. Recherchebureau Heijm legt afspraken en doelstellingen altijd vast. Zo weet u zeker dat u antwoord krijgt op al uw vragen.

Wilt u een integriteitsonderzoeken laten uitvoeren binnen uw organisatie? Heeft u als gemeente, provincie, bestuursrechtelijk orgaan of privaatrechtelijke organisatie een integriteitsvraagstuk? Wacht dan niet en neem contact op met recherchebureau Heijm voor een informatief en vrijblijvend gesprek. De ervaren rechercheurs van bedrijfsrecherche Heijm hebben alle kennis in huis om integriteitsonderzoeken uit te voeren. Secuur en succesvol.

Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697