Forensisch DNA-onderzoek door Recherchebureau Heijm

DNA-onderzoek is een voorbeeld van forensisch onderzoek dat door recherchebureau Heijm op verschillende manieren en momenten wordt ingezet. Bijvoorbeeld om een verwantschapsonderzoek uit te voeren. Of een vaderschapstest. Ook wordt forensisch DNA-onderzoek ook ingezet bij een onderzoek naar ernstige stalking, bedreiging of lastercampagnes. Daarvoor werkt Heijm samen met gerenommeerde laboratoria en bedrijven die als deskundige kunnen optreden in een eventuele rechtszaak.

Allerlei soorten forensisch onderzoek

Recherchebureau Heijm doet allerlei verschillende onderzoeken, zowel voor bedrijven als serieuze particulieren. Dit varieert van internetoplichting en bedrijfsfraude tot schending van een concurrentiebeding of stalking. Ieder rechercheonderzoek vraagt daarom weer een ander forensisch onderzoek. Denk aan het afnemen van vingerafdrukken, veiligstellen van geursporen, drugsonderzoek, handschriftonderzoek of bijvoorbeeld een forensisch ICT-onderzoek op computers. DNA-onderzoek maakt hier ook deel van uit.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232

Ieder zijn specialisme

Recherchebureau Heijm is van mening dat iedereen zich het best kan toeleggen op zijn eigen vak. Daarom wordt voor forensisch DNA-onderzoek samengewerkt met gespecialiseerde laboratoria en bedrijven die als gerechtelijk deskundige kunnen optreden in een civielrechtelijke of strafrechtelijke zitting. Het forensisch DNA-onderzoek maakt onderdeel uit van het complete, tactisch rechercheonderzoek dat recherchebureau Heijm uitvoert.

Rechtmatig verkregen bewijs

Bij forensisch onderzoek, waaronder forensisch DNA-onderzoek, is het uitermate belangrijk dat bewijs rechtmatig verkregen wordt. Dat wil zeggen: passend binnen de geldende wet- en regelgeving. Als bedrijfsrecherche zorgt Heijm ervoor dat bewijsmateriaal binnen de juiste juridische kaders wordt verzameld, bij voorkeur in samenwerking met een gespecialiseerde advocaat. Zo kan – wanneer de rechterlijke macht hierom vraagt – altijd openheid van zaken worden gegeven over het tot stand komen van het forensisch onderzoek.

Met name bij computercriminaliteit is het van belang dat het veiligstellen van digitale sporen op een correcte wijze en volgens het juiste protocol wordt uitgevoerd. En bewaard. Daardoor is het vrijwel onmogelijk om als bedrijf zelf op (digitaal) onderzoek uit te gaan.

Deskundig advies en forensisch DNA-onderzoek

Wilt u forensisch DNA-onderzoek of ander forensisch onderzoek laten doen? Laat u dan goed informeren. De particuliere recherchebranche heeft de laatste 10 jaar een enorme professionele slag gemaakt en beschikt vaak zelfs over betere middelen en een hoger kennisniveau dan de publieke sector. Recherchebureau Heijm is een keurmerkhoudend recherchebureau waar u terechtkunt voor deskundig advies en onderzoek.

Wilt u meer weten? Of heeft u vragen over forensisch DNA-onderzoek? Neem contact op met recherchebureau Heijm voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden voor uw casus.

Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697