Terughaaldienst bedrijfsvoertuigen en werktuigen

Maakt u gebruik van Loca GPS-systemen? Bijvoorbeeld voor uw bedrijfsvoertuigen, werktuigen of leasewagens? Dan kunt u gebruikmaken van de terughaaldienst van het Landelijk Centrum Voertuig Recovering (LCVR).

€ 490,- exclusief btw

Zo gaat dat in zijn werk

Op het moment dat een voertuig of werktuig is gestolen, verdwenen of niet ingeleverd, neemt u contact met ons op. U betaalt de terughaaldienst en wij sturen u dan een bevestiging van bestelling. Daarin zit een exacte opgave van welke documenten u nog na moet zenden.  Denk aan een proces-verbaal van aangifte, een machtiging en een foto van het voertuig. Ook moeten wij toegang krijgen tot uw Loca-app. Hierna kunnen wij het voertuig opsporen en veiligstellen.

Tip: Is uw voertuig of werktuig gestolen? Doe dan direct aangifte bij de politie. Zonder proces-verbaal van aangifte kunnen wij uw voertuig niet terughalen.

Verklein de risico’s

De terughaaldienst van het LCVR heeft een aantal belangrijke voordelen. Doordat onze rechercheurs de voertuigen terughalen, voorkomt u dat u of een van uw medewerkers in een onveilige situatie terechtkomt. Door de snelheid waarmee wij werken, voorkomt u dat het voertuig al is doorzocht en het GPS-materiaal is verwijderd. Of dat het voertuig al naar het buitenland is gebracht. Kortom: u vergroot de kans dat het voertuig snel weer in oorspronkelijke staat op uw terrein staat.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232

Transport geregeld

Qua transport zijn er allerlei oplossingen denkbaar. Zoeken we bijvoorbeeld een auto waarvan uw organisatie een reservesleutel heeft? Dan kunnen we hem terugrijden. Een andere optie is de inzet van een kraanwagen van de verzekeraar. Of een politiekraan, als het voertuig na terugvinden in beslag wordt genomen. Het transport is dus geheel afhankelijk van de situatie, maar wordt voor u geregeld.

Loca + terughaaldienst

Bij het Landelijk Centrum Voertuig Recovering kunt u de GPS-producten van Loca aanschaffen en gebruikmaken van de terughaaldienst binnen nederland. Dat laatste kan in de vorm van een abonnement, bijvoorbeeld als u een leasemaatschappij of verzekeraar bent, of tegen een eenmalige vergoeding.

Rechercheonderzoek als u geen GPS heeft geïnstalleerd

Als uw voertuig is gestolen en u heeft (nog) geen GPS-materiaal geïnstalleerd, kunt u ook als verzekeraard en of Leasemaatschappij gebruikmaken van een Hit & Run rechercheonderzoek.

Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697