Over Heijm: recherchebureau Amsterdam

Recherchebureau Heijm B.V. is een recherchebureau voor particuliere- en bedrijfsrecherche. Dankzij een samenwerkingsverband met zes doorwinterde rechercheurs, die allen jarenlange recherche-ervaring hebben opgedaan bij de politie, beschikt Heijm over de vakinhoudelijke en juridische kennis die particulier recherchewerk vraagt. De Nederlandse Recherche- & Informatiedienst (NRID) is een handelsnaam van Recherchebureau Heijm uit Amsterdam.

Erkend recherchebureau met keurmerk

Er zijn veel particuliere onderzoeksbureaus in Nederland. Slechts een klein deel daarvan is in het bezit van een kwaliteitskeurmerk. Recherchebureau Heijm is een door politie en justitie erkend recherchebureau en is in het bezit van dit keurmerk. Dit betekent dat Recherchebureau Heijm serieus werkt en structureel blijft werken aan de veiligheid van particulieren en bedrijven.
Certificaatnummer: BPOB-008 / POB 1232. Op 22 november 2013 ingeschreven in het register: Branche Vereniging Particuliere Onderzoeksbureaus. (Stichting N’Lloyd)

Specialisaties: arbeidsrecht en bedrijfsfraude

Bedrijfsrecherche Heijm heeft bedrijfsfraude en arbeidsrecht als specialisaties. Binnen het arbeidsrecht worden specifieke onderzoeken uitgevoerd als:

Nauwe samenwerking met specialisten en advocaten

Dankzij nauwe samenwerking met een uitgebreid netwerk van specialisten en arbeidsrecht-advocaten, kan recherchebureau Heijm voor iedere casus de juiste personen inschakelen. Dat in combinatie met de immer actuele kennis de rechercheurs, zorgt ervoor dat de onderzoeksdossiers professioneel en juridisch juist zijn. De enige manier om een rechtszaak tot een positief einde te brengen.

Pilot samenwerking met politie en justitie

Politiek Den Haag heeft enkele jaren geleden besloten te investeren in de samenwerking tussen publieke en private veiligheidsinstanties. Recherchebureau Heijm heeft daarom deelgenomen aan een pilot. Doel: vermogenscriminaliteit gezamenlijk bestrijden waardoor bedrijven minder schade lijden. De samenwerking met politie en justitie moet leiden tot verhoogde effectiviteit van privaat onderzoek en publieke opsporing. Een prachtig doel waar recherchebureau Heijm zich graag voor inzet.

Ons motto is en blijft: samen sterker

Recherchebureau Heijm,
Tom Heijm

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697