• Home
  • Blog
  • Wat doet een privé detective precies?

Wat doet een privé detective precies?

Geplaatst op 12-07-2015

Heeft u het vermoeden dat uw partner een dubbelleven leidt? Wordt u lastiggevallen door uw ex-partner? Wordt uw alimentatie niet betaald? Met al deze problemen – en nog veel meer – kunt u terecht bij een privé detective. Ofwel: een particulier rechercheur.

De term privédetective wordt nog steeds gebruikt, maar is eigenlijk al een hele tijd achterhaald. Bewust of onbewust roept het toch het beeld op van de pijp-rokende man die met een lange jas, gleufhoed, vergrootglas en krant met twee kijkgaten in de bosjes ligt. Gelukkig werkt dat zo allang niet meer. Privé detectives zijn tegenwoordig “serious business” en de professionele specialisten worden (mede daardoor) steeds vaker particulier rechercheur genoemd. Ook Heijm in Amsterdam is zo’n particulier recherchebureau. Inclusief jarenlange ervaring en erkenning door het ministerie en politie.

 

Privé detective of particulier rechercheur

Maar goed, of het nu privé detective of recherchebureau heet: als u maar snel geholpen wordt met uw probleem. Toch? Daar gaat het ten slotte om. Bij recherchebureau Heijm in Amsterdam werken rechercheurs met jarenlange politie-ervaring, die hun eigen weg zijn ingeslagen als particulier onderzoeker. Deze professionals hebben alle kennis en kunde in huis om klanten snel te helpen en werken daarbij nauw samen met politie en justitie als de situatie dat vereist.

Bij privé detective Heijm kunt u onder andere terecht voor:

Niet strafbaar, wel hulp nodig?

Recherchebureau Heijm heeft zich – net als politie en justitie – te houden aan wettelijke en juridische kaders. Maar doordat een privé detective een zelfstandig ondernemer is, is vaak meer mogelijk qua tijd en onderzoek. Denk bijvoorbeeld aan zaken zoals het dubbelleven van een partner. Dit kan uw hele leven beheersen, maar is geen strafbaar feit. De politie doet hier geen onderzoek naar. Recherchebureau Heijm kan in zo’n geval wel helpen met onderzoek en opheldering.

 

Privé detective: ook voor niet-alledaagse problemen

Heeft u een vergelijkbaar probleem? Of juist iets dat totaal niet in dit rijtje past? Neem ook dan gerust contact op met privé detective Heijm om te bespreken waarmee u zit. Wees niet bang dat u de enige bent: in de loop der jaren zagen wij alle vragen, twijfels en problemen al eens voorbij komen. Blijf er vooral niet in alleen mee rondlopen maar bel of stuur een e-mail. Soms doet alleen even praten met privé detective Heijm al veel goed.

 

 

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697