• Home
  • Blog
  • Bedrijfsfraude doet bedrijven das om

Bedrijfsfraude doet bedrijven das om

Geplaatst op 22-05-2015

Hoe bedrijfsfraude een organisatie op lange termijn de das om kan doen, blijkt maar weer eens uit het verhaal van het internationale technologiebedrijf Imtech dat op dit moment volop in het nieuws is. Verschillende affaires en boekhoudschandalen achtervolgen het bedrijf. De goede naam is eraan en zelfs de top stapt op. Pak fraude binnen uw bedrijf altijd direct aan om erger te voorkomen.

Interne criminaliteit is een probleem dat ieder bedrijf kan overkomen. Daarbij hoeft u niet direct te denken aan omvangrijke boekhoudschandalen of grootschalige affaires met aanbestedingen zoals bij Imtech, ook op kleinere schaal komt bedrijfsfraude veelvuldig voor. Declaratiefraude, onterechte ziekmeldingen, diefstal, noem maar op. Zaken die schadelijk kunnen zijn voor uw bedrijf. Financieel, maar ook voor uw imago. Als gecertificeerde bedrijfsrecherche doet recherchebureau Heijm regelmatig onderzoek naar bedrijfsfraude binnen MKB en grotere bedrijven.

Recherchebureau verzamelt bewijs bedrijfsfraude

Onze grootste uitdaging voor dit jaar is om ondernemend Nederland te informeren over de mogelijkheden van inzet van bedrijfsrecherche. De gang naar een advocaat is vaak snel gemaakt, maar een advocaat heeft wel bewijzen nodig. Een recherchebureau kan die leveren. Binnen de juridische kaders waaraan wij ons te houden hebben, zorgt Heijm bedrijfsrecherche voor waarheidsvinding. Wij onderzoeken of aanwijzingen gerucht of waarheid zijn. Met ons rapport kan een ondernemer vervolgstappen zetten. Daar komt een advocaat om de hoek kijken.

Voorkom financiële- en imagoschade

Heeft u het vermoeden dat binnen uw bedrijf wordt gefraudeerd? Voorkom verdere problemen, financiële schade en imagoschade van uw bedrijf en onderneem direct actie. Laat interne fraude uw bedrijf niet de das omdoen. Bij recherchebureau Heijm zien we vaak zaken die (te) lang hebben gespeeld, omdat men niet weet hoe te handelen. Niet nodig. Heeft u vragen? Twijfelt u? Advies nodig? Bel gerust met recherchebureau Heijm in Amsterdam om u te laten informeren. E-mailen kan natuurlijk ook.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697