• Home
  • Blog
  • Oplichting cameraverhuur in een flits bekend

Oplichting cameraverhuur in een flits bekend

Geplaatst op 21-06-2015

 

Firma 711rent verhuurt apparatuur aan professionele fotografen. Helaas trekt deze service niet alleen betrouwbare vaklieden, maar ook criminelen. Lees alles over het onderzoek van recherchebureau Heijm. Ben jij als verhuurder ook slachtoffer van verduistering of oplichting? Neem contact op en krijg je spullen zo snel mogelijk terug.

Een verhuurbedrijf voor professionele camera-apparatuur, 711rent, wordt opgelicht en neemt contact op met Recherchebureau Heijm. Een rechercheur rijdt direct even langs voor een kennismakingsgesprek. Het probleem lijkt vrij eenvoudig: de spullen werden verhuurd, nooit teruggebracht en vervolgens verbrak de verdachte iedere vorm van contact.

 

Oplichting: Heijm start direct een onderzoek

Omdat de apparatuur belangrijk is voor de inkomsten van het bedrijf, wil 711rent deze zo snel mogelijk terug. Logisch, dus direct de volgende dag legt recherchebureau Heijm een huisbezoek af bij de verdachte ter zake oplichting. De man blijkt niet thuis, maar familieleden geven contactgegevens door. Na een telefoontje, komt hij de volgende dag langs voor verhoor.

Met succes! De verdachte bekent de verduistering en zelfs nog een aantal andere zaken. Ook komt de naam van een tweede verdachte boven tafel. Recherchebureau Heijm stelt een onderzoeksdossier samen en doet namens 711 aangifte bij de politie. Dit om het zowel de politie als opdrachtgever zo makkelijk mogelijk te maken. Op dit moment is het wachten op verdere afhandeling van de politie, maar recherchebureau Heijm heeft alle vertrouwen in een goede afloop van de zaak.

 

Bedankt recherchebureau!

Via de website maken de medewerkers van Rent hun dankbaarheid kenbaar over de inspanningen van recherchebureau Heijm:

 

Oplichting recherchebureau Heijm
Oplichting recherchebureau Heijm

 

Slachtoffer van oplichting? Neem contact op met Heijm

Bent u ook ondernemer of directeur van een bedrijf? Of verhuurder? En zijn er spullen verduisterd? Neem contact op met recherchebureau Heijm voor onderzoek naar oplichting.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697