• Home
  • Blog
  • LCVR, Loca en Nedtrack: samen één terughaaldienst

LCVR, Loca en Nedtrack: samen één terughaaldienst

Geplaatst op 11-04-2022

Samenwerking werkt het best! Daarom slaan we bij het Landelijk Centrum Voertuig Recovering de handen ineen met Loca en Nedtrack. Nedtrack is een bedrijf dat slimme oplossingen biedt met telematica, onder meer op het gebied van tracking solutions voor wagenpark en bedrijfsmaterieel. Loca is al 19 jaar GPS-specialist. We gaan deze samenwerking aan zodat bedrijven én particulieren hun gestolen (bedrijfs)voertuig, werktuig, bedrijfsobject of waardevol privébezit zo snel mogelijk na een diefstal kunnen laten terughalen.

Zo werkt de terughaaldienst

Bedrijven of particulieren die waardevolle goederen hebben uitgerust met Loca of Nedtrack, kunnen met de nieuwe samenwerking eenvoudig en voordelig een gestolen, verdwenen of niet ingeleverd object laten opsporen en terughalen. Bij diefstal of verlies nemen zij contact met het Landelijk Centrum Voertuig Recovering, een initiatief van Rechechebureau Heijm. Na het betalen van de kosten voor de terughaaldienst, gaat een rechercheur aan de slag. Er volgt een e-mail met instructies welke documenten aangeleverd moeten worden. Denk aan een proces-verbaal van aangifte, een machtiging en een foto van het object. De rechercheur heeft ook toegang nodig tot Mijn Nedtrack – of tot de Loca App of het webportaal.

GPS, telematica en recherchewerk komen samen

We zijn bij het LCVR ontzettend blij om de samenwerking met deze twee topbedrijven aan te kondigen. We zien bij hen dezelfde mentaliteit als binnen onze organisatie. Hoge kwaliteit leveren en snél handelen, nog voordat iemand met slechte bedoelingen de kans heeft gehad om het GPS-materiaal te vinden en te verwijderen. En vooral zien we de intentie om als terughaaldienst samen te zoeken naar gerichte oplossingen, passend bij de situatie van dat moment. We gaan ervoor!

Lees meer over onze terughaaldienst

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697