Veiligheid kent geen prijs

Geplaatst op 26-09-2022

Of je nu miljardair bent of een ‘bescheiden miljonair’: de kans is groot dat je te maken krijgt met zaken als inbraak, woningoverval, stalking, afpersing of erger. Want helaas heeft rijkdom als keerzijde dat andere mensen er graag van meepikken. En het idee dat iemand het op jou en/of je gezin heeft gemunt, is méér dan onprettig.

Weer dat busje met die geblindeerde ramen schuin voor je oprijlaan, terwijl het daar niets te zoeken heeft. Weer van die vreemde berichtjes. Weer die man met die zwarte jas, die telkens het huis passeert. Misschien is er niets aan de hand. Maar toch. Je vertrouwt het niet en je bent constant op je hoede. Herken je dit gevoel? Dan is het tijd om maatregelen te treffen. Maatregelen die verder gaan dan een cameraatje op de voorgevel, maar die er toch zorgen dat je jouw leven kunt blijven leven zoals je dat gewend bent.

Veiligheidsadviezen

Niets is zo vervelend als een onveilig gevoel. Om daarvan af te komen, is het belangrijk om helderheid te krijgen en de zwakke plekken in jouw beveiliging bloot te leggen. Een ervaren rechercheur kan daarbij helpen. Hij of zij zal bijvoorbeeld vragen wat u nu al aan preventieve veiligheid doet. Op het gebied van uw woning, digitale activiteiten, vervoer, et cetera. We noemen dit ook wel een risicoanalyse. Zodra dit helder is, krijgt u eenvoudig toepasbare veiligheidsadviezen om beter gewapend te zijn tegen de risico’s die miljonairs lopen. De veiligheidsadviezen gaan bijvoorbeeld over de veiligheid van jouw:

 • Woning
 • Eigen persoon
 • Gezinsleden
 • Vermogen
 • Vervoer
 • Bedrijf
 • Objecten
 • Digitale activiteiten

Rechercheonderzoek indien nodig

Gebeuren er ondanks de preventieve maatregelen toch een keer vervelende of verdachte dingen? Dan is het altijd mogelijk om een rechercheur in te schakelen die direct onderzoek doet. U kunt er ook voor kiezen om een “eigen” rechercheur te hebben, iemand die u goed leert kennen en die voor langere tijd is verbonden aan u en/of uw bedrijf. U kunt in dat geval kiezen voor VIP-security: een combinatie van persoonsbeveiliging en rechercheonderzoek. Met één druk op de knop en zoekt ‘jouw’ rechercheur tot op de bodem uit wat er aan de hand is – als er iets aan de hand is.

Digitaal onderzoek en op locatie aanwezig

Blijkt uit het onderzoek dat er niets speelt: mooi. Better safe then sorry. Hebben mensen met kwade bedoelingen het wel op je gemunt, dan grijpt de rechercheur snel en discreet in. Dat busje voor je oprijlaan is nog voor zonsopkomst onderzocht en veilig verklaard óf verwijderd. En de verstuurder van die nare berichtjes? Die is getraceerd met een modern digitaal sporenonderzoek. De voortdurende passant: geïdentificeerd en doorgelicht.

Weer veilig genieten?

Kijk eens op de website van recherchebureau Heijm. Onze ervaren rechercheurs hebben allemaal ruime ervaring bij diverse recherche-eenheden van politie. Ze gaan graag met je in gesprek over de juiste aanpak van jouw veiligheid, geven je de nodige veiligheidsadviezen en doen recherche-onderzoek indien nodig.

Contact opnemen

We hopen dat je ons nooit hoeft te bellen. Maar áls je belt, staan we voor je klaar.
Recherchebureau Heijm.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

 • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

 • VIP Security
 • Cyber security
 • Ruim 29 jaar recherche ervaring
 • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697