• Home
  • Blog
  • VIP-security: het vermogen om veilig te blijven

VIP-security: het vermogen om veilig te blijven

Geplaatst op 12-02-2021

Er zijn steeds meer miljonairs in Nederland, blijkt uit cijfers van het CBS. Misschien ben je zelf wel één van die ruim 200.000 gelukkigen. De schaduwkant van rijkdom is alleen dat anderen er ook graag van profiteren. Goedschiks, maar helaas ook kwaadschiks.

De keerzijde van geld

Facebook geeft per dag zo’n 27.000 dollar uit aan de beveiliging van hun CEO. En er gaat jaarlijks zo’n 16 miljoen dollar mee gemoeid om de baas van Amazon veilig houden op weg naar zijn zakelijke afspraken. Serieuze bedragen, maar tegelijk een schijntje in verhouding tot hun vermogen. CEO’s, CFO’s en COO’s: het merendeel komt in aanraking met zaken als inbraak, woningoverval, stalking, afpersing of erger. En dat is een vreselijk gevoel, de wetenschap dat iemand het op jou en je gezin heeft gemunt. Dat je in de gaten wordt gehouden. Helaas hoef je daarvoor geen Zuckerberg of Bezos te heten.

Constant op je hoede

Een onveilig gevoel is snel gekweekt. Ook bij de “bescheiden” miljonair. Weer dat busje met die geblindeerde ramen schuin voor je oprijlaan, terwijl het daar niets te zoeken heeft. Weer van die vreemde berichtjes. Weer die man met die zwarte jas, die telkens het huis passeert. Misschien is er niets aan de hand. Maar toch. Je vertrouwt het niet en bent constant op je hoede. Herken je dit? Dan is het tijd voor een gesprek met een professional over je persoonlijke beveiliging.

Persoonsbeveiliging & onderzoek gecombineerd

Een privéchauffeur heb je misschien al, maar je eigen privé-rechercheur? Waarschijnlijk nog niet, terwijl ze gewoon voor je klaar staan. Zonder dat je privéleven in de schijnwerpers komt te staan door hordes persoonsbeveiligers, kun je toch van dat onzekere, vervelende gevoel af. Met VIP-security: de combinatie van persoonsbeveiliging en rechercheonderzoek. Het enige busje op jouw oprijlaan is voortaan dat van ons. En zo niet: dan geef je één druk op de knop en zoekt jouw rechercheur tot op de bodem uit wat er aan de hand is.

Digitaal onderzoek en op locatie aanwezig

Blijkt uit het onderzoek dat er niets speelt: mooi. Better safe then sorry. Zitten er wel echt mensen met kwade bedoelingen achter, dan grijpt de rechercheur snel en discreet in. Het busje voor je oprijlaan is nog voor zonsopkomst onderzocht én veilig of verwijderd. En de verstuurder van die nare berichtjes? Die wordt in een handomdraai getraceerd met modern digitaal sporenonderzoek. De passant: geïdentificeerd en stevig doorgelicht. In de ochtend rij jij weer zorgeloos naar je meeting.

Weer veilig genieten?

Kijk eens op de website van recherchebureau Heijm. Onze ervaren rechercheurs hebben allemaal ruime ervaring bij diverse recherche-eenheden van politie. Ze gaan graag met je in gesprek over de juiste aanpak van jouw beveiliging. Discretie is daarbij ons handelsmerk.

Contact opnemen

We hopen dat je ons nooit hoeft te bellen. Maar áls je belt, staan we voor je klaar.
Recherchebureau Heijm. Sterk in recherchewerk.  

 

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697