• Home
 • Blog
 • GPS Track en Trace dekt kostbare lading

GPS Track en Trace dekt kostbare lading

Geplaatst op 25-04-2016

Kostbare lading van bijvoorbeeld vrachtwagens veiligstellen tegen diefstal: het kan. Recherchebureau Heijm helpt transportbedrijven die kostbare ladingen vervoeren. Hoe? Door de ladingen onzichtbaar te voorzien van GPS Track en Trace. Daarmee wordt de locatie van de spullen na een eventuele diefstal in no-time achterhaald.

 

 

Vrachtwagenchauffeur beroofd van kostbare lading

Het gebeurt helaas regelmatig: vrachtwagenchauffeurs die worden overvallen of die worden beroofd van hun kostbare lading. Half april ws het weer raak in Doornik, bij de grensovergang naar van België naar Frankrijk. Daar werd een Nederlandse vrachtwagenchauffeur beroofd van 300 banden terwijl hij sliep. Een enorme schadepost. Voor zover bekend zijn de daders niet aangehouden en de kans dat het bedrijf de banden ooit nog terugziet, is onwaarschijnlijk.

Lees het gehele artikel Nederlandse vrachtwagenchauffeur overvallen bij grensovergang Doornik.

 

Track en Trace HeijmDan Tracker als GPS Track en Trace

Als de lading uit een vrachtwagen of ander transportmiddel wordt weggenomen, is er vaak weinig wat transportbedrijven daaraan kunnen doen, behalve naar de politie stappen voor een aangifte. En dan maar afwachten. Zo nu en dan zijn bedrijven verzekerd tegen diefstal en kan contact worden opgenomen met de verzekeringsmaatschappij, maar voordelig is het nooit. De uitgekeerde dagwaarde dekt vrijwel nooit de lading.

Door een GPS Track en Trace in de lading te plaatsen, voorkomt u deze problemen. En onnodige kosten. Wordt uw lading gestolen? Dan vindt u die binnen no-time weer terug met GPS Track en Trace. Waarom wachten op hulp, als u zelf het heft in handen kunt nemen? Recherchebureau is een enthousiast gebruiker en dealer van het systeem Dan Tracker. Doordat deze apparatuur klein is, kan het eenvoudig worden weggestopt in kostbare lading zoals telefoons, computers, printers, bouwmaterialen et cetera.

 

Waarom GPS Track en Trace via recherchebureau Heijm?

Waarom GPS Track en Trace aanschaffen via een recherchebureau, als u dit ook rechtstreeks bij een fabrikant kunt bestellen? Dat heeft een aantal redenen:

 • Bij het gebruik van GPS Track en Trace heeft u te maken met specifieke wet- en regelgeving. Recherchebureau kan u hierbij adviseren. Zo weet u zeker wat u moet doen als er een diefstal plaatsvindt, zodat u uw spullen op rechtmatige wijze terugkrijgt.
 • Wordt (een deel van) uw lading gestolen? Dan kan professionele bedrijfsrecherche u helpen om uw spullen snel en veilig terug te halen. U krijgt dus ook ondersteuning bij de opvolging
 • De apparatuur is via recherchebureau niet duurder dan bij de fabrikant, dus voor de kosten hoeft u het niet te laten
 • U krijgt tips hoe u de apparatuur het beste kunt gebruiken, plaatsen en onderhouden
 • Recherchebureau Heijm levert ook maatwerk m.b.t. specifieke ladingen.

 

Kent of bent u een transportbedrijf dat zijn kostbare ladingen graag wil veiligstellen? Neem dan contact op met recherchebureau Heijm voor meer informatie.

Direct meer weten over de GPS Track en Trace van Dan Tracker? Lees dan ook eens het blog: Voertuig gestolen? Haal hem terug met uw GPS-volgsysteem. Of bezoek de Facebookpagina Dan Tracker.

 

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

 • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

 • VIP Security
 • Cyber security
 • Ruim 29 jaar recherche ervaring
 • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697