• Home
  • Blog
  • Laat u niet langer bedriegen: onderzoek naar vreemdgaan

Laat u niet langer bedriegen: onderzoek naar vreemdgaan

Geplaatst op 29-12-2015

Kent u dat onderbuikgevoel? De twijfel slaat toe zodra uw partner de deur uitgaat. U heeft het gevoel dat u hem of haar niet kunt vertrouwen, maar u heeft geen idee waarom. Wat kunt u doen om de waarheid te achterhalen?

 

Vreemdgaan & onderzoek

De eerste reactie op een vermoeden van een dubbelleven is vaak het stiekem willen onderzoeken van een agenda, het controleren van een mobiele telefoon of het volgen van uw partner naar een afspraak. Maar vaak blijft het bij willen en komt er in de praktijk niets van een eigen onderzoek terecht. Waarom niet? Vanwege de risico’s die het met zich meebrengt. U kunt uw gezinsleven op het spel zetten. En als uw partner doorheeft dat u hem of haar niet vertrouwt, dan is de kans groot dat hij of zij u (nog meer) buitensluit. U bent verder weg van huis en uw partner heeft vrij spel. Laat u het onderzoek over aan een rechercheur, dan heeft u meer kans op succes. Op een leven zonder bedrog.

 

Discreet en zorgvuldig onderzoek laten doen

Schaamt u zich om uw vermoeden vreemdgaan aan een onbekende voor te leggen? Dat is begrijpelijk, omdat het ook u als persoon raakt. Maar als u een professioneel recherchebureau inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat de rechercheurs uw verzoek uiterst discreet behandelen. Recherchebureau Heijm heeft ruimschoots ervaring in onderzoek naar een dubbelleven. U mag ervan uitgaan dat een ervaren rechercheur geen verzoek te gek vindt. Hij of zij heeft vaak alles al gezien.

 

Onderzoek naar vreemdgaan: rechtsgeldig bewijs

Naast ervaring is het belangrijk dat een recherchebureau zich houdt aan de Privacy Gedragscode, zoals deze door de wet is voorgeschreven. In deze code is vastgelegd met welke middelen (privé)gegevens mogen worden verkregen. Mocht de uitkomst van het onderzoek uiteindelijk leiden tot een rechtszaak, dan is het van belang dat het onderzoek aan de wettelijke regels voldoet. Is dat niet het geval, dan kan een rechter het onderzoek afwijzen als bewijs. Uw partner zal u geen nieuwe kans bieden om rechtsgeldig bewijs te verzamelen. Ook is het dan niet meer mogelijk om de kosten van het onderzoek op uw partner te verhalen. Want dat is soms mogelijk als de rechter dat redelijk vindt.

 

Middelen om een vreemdgaande partner te ontmaskeren

Welke middelen mag een recherchebureau inzetten om uw partner te ontmaskeren? Nauwgezette observatie op verschillende tijden is een veelgebruikt en doeltreffend middel. Vaak maakt de rechercheur daarbij foto’s of filmpjes van de personen die uw partner ontmoet. Naast observatie is het ook mogelijk om getuigen te horen, bijvoorbeeld een medewerker van een hotel, of videobeelden op te vragen, bijvoorbeeld van een restaurant. Als particulier liggen deze middelen vaak buiten uw bereik, een recherchebureau krijgt hiervoor vaker medewerking.

 

Recherchebureau Heijm is gespecialiseerd in zorgvuldig onderzoek naar vreemdgaan. De rechercheurs, vaak ex-politierechercheurs, leven de Privacy Gedragscode na en behandelen uw verzoek discreet. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact op.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697