• Home
 • Blog
 • Privédetective inhuren als vermogend persoon

Privédetective inhuren als vermogend persoon

Geplaatst op 01-06-2016

 

Mensen met veel vermogen zijn kwetsbaar. Op zich logisch: inbrekers zoeken liever hun weg naar goedgevulde villa’s dan armoedige appartementjes. En miljonairs en hun familieleden lopen ook een grotere kans op een woningoverval of een ontvoering. Bent u zelf vermogend en heeft u het gevoel dat u, uw familie of uw woning in de gaten wordt gehouden? Dan kunt u via Recherchebureau Heijm een observatieteam en/of professionele privédetective inhuren. Voor uw eigen veiligheid.

 

Wees er op tijd bij en voorkom een inbraak

De meeste woningovervallen of inbraken zijn gelegenheidsinbraken. De inbreker loopt een buurt in en kijkt bijvoorbeeld waar een deur of raam openstaat, niemand thuis is of slechte verlichting hangt. Zo heeft hij de meeste kans op een succesvolle inbraak. Echte, grondige voorbereiding komt er niet aan te pas.

Er zijn echter ook inbrekers die voor de grotere buit gaan. Zij wegen zorgvuldig af bij wie ze inbreken en bereiden zich goed voor. Is de woning beveiligd? Zo ja, met wat voor systeem? Wanneer is de bewoner van huis? Is daar een patroon in te ontdekken? Aan welke kant kan hij zonder al te veel op te vallen naar binnen? Dit soort inbrekers nemen dus de tijd om zich voor te bereiden. De grote buit maakt het dat waard. Zo namen inbrekers in 2005 voor tienduizend euro aan juwelen, horloges en andere spullen mee uit de woning van zanger Gordon. Hij was op dat moment niet thuis.

Bent u vermogend? Pronkt uw foto in de Quote 500? Dan bent u aantrekkelijker voor inbrekers dan de gemiddelde Nederlander. Zorg daarom dat u uw woning(en) extra goed beveiligd en wees alert als u het gevoel krijgt dat u of uw woning in de gaten wordt gehouden.

 

privedetective vermogende personen

Ontvoerders op de loer

Een ander risico dat u of uw familie loopt, is ontvoerd te worden. Uiteraard kent iedereen, hoe lang geleden ook, de ontvoering van Heineken. De toenmalige directeur van bierbrouwerij Heineken werd in 1983 samen met zijn chauffeur ontvoerd en bijna drie weken vasthouden. Na betaling van 35 miljoen gulden losgeld, bevrijdde de politie hen twee dagen later.

Maar ook recenter vonden ontvoeringen van vermogende personen of hun familieleden plaats. Zo werd Claudia Melchers, dochter van de vermogende industrieel Hans Melchers in september 2005 slachtoffer van een ontvoering. Drie personen ontvoerden haar, in aanwezigheid van haar twee kinderen en buurman, uit haar woning in Amsterdam. Nadat ze een deal sloot om 5 miljoen euro losgeld te betalen, lieten de ontvoerders haar twee dagen later in een park in Arnhem vrij.

 

Een ervaren privédetective inhuren

Ziet u eenzelfde onbekende meerdere malen in uw straat of in uw buurt? Heeft u het gevoel dat deze persoon u, uw familie of uw woning in de gaten houdt? Neem dan altijd het zekere voor het onzekere. U kunt de rollen omdraaien en een privédetective inhuren om deze persoon te schaduwen.

Via recherchebureau Heijm kunt u een privédetective inhuren. En in sommige gevallen ook meerdere. Heijm stelt dan een observatieteam samen van een of meerdere particuliere rechercheurs. Deze mannen en vrouwen onderzoeken op een onzichtbare manier of er mensen zijn die zich wel erg vaak in uw buurt begeven. Het observatieteam bestaat uit zeer ervaren ex-politiemensen die vakkundig zijn opgeleid om mensen of locaties op allerlei manieren te observeren. Hierdoor weet u snel hoe het met uw veiligheid gesteld is.

 

Vertrouw uw onderbuikgevoel en neem geen risico. Laat de experts van Recherchebureau Heijm – ook bekend als NRID – onderzoeken of uw vermoedens kloppen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor de inhuur van een privédetective.

 

Aanvullende tips: 

 1. Heeft u als vermogend persoon het vermoeden dat u in de gaten wordt gehouden? Rijden er bijvoorbeeld opeens veel opvallende auto’s of buitenlandse kentekens door uw straat? Noteer zoveel mogelijk informatie. Maak foto’s of houd een logboek bij.
 2. Beveilig uw woning niet alleen met stevig hang- en sluitwerk, maar ook met camera’s die door de politie eenvoudig uitgelezen kunnen worden. Het liefst in en om de woning.
 3. Neem angsten, twijfels of vermoedens van uzelf en/of familieleden serieus en onderneem zo snel mogelijk actie.
 4. Misschien overbodig, maar bel altijd 112 bij serieuze dreiging. Ook als er al met Recherchebureau Heijm wordt samengewerkt.
Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

 • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

 • VIP Security
 • Cyber security
 • Ruim 29 jaar recherche ervaring
 • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697