• Home
  • Blog
  • Recherchebureau Amsterdam wordt recherchebureau regio Amsterdam!

Recherchebureau Amsterdam wordt recherchebureau regio Amsterdam!

Geplaatst op 23-11-2015

Leuk nieuws: recherchebureau Heijm gaat verhuizen! De afgelopen jaren groeide het aantal onderzoeken zo sterk, dat behoefte ontstond aan een groter pand. Half december openen de nieuwe deuren in Cruquius, waar de groeiambities van het bedrijfs- en particuliere recherchebureau weer alle ruimte krijgen. Van recherchebureau Amsterdam naar recherchebureau regio Amsterdam: in dit blog alvast een sneak preview.

 

Recherchebureau verhuizen: een hele onderneming

Een bedrijf verhuizen is een hele onderneming. Waar vind je bijvoorbeeld het perfecte pand? Na een uitgebreide zoektocht binnen de regio groot Amsterdam, heeft recherchebureau Heijm gekozen voor een bedrijfspand aan de woonboulevard in Cruquius, boven de firma Hanbank installatietechniek. Het pand is een architectonisch gebouw met een warme, maar toch ook zakelijke uitstraling. Een sfeer die precies past bij recherchebureau Heijm.

 

Dit is het nieuwe pand voor recherchebureau Heijm:

Recherchebureau Heijm Qruquius

 

Recherchebureau Amsterdam wordt recherchebureau regio Amsterdam

Mede vanwege de centrale ligging ten opzichte van Amsterdam en Schiphol en de grote bedrijvigheid is Cruquius in de Haarlemmermeer een aantrekkelijke vestigingslocatie. Ook de woonboulevard is een aantrekkelijke locatie. Midden tussen de particulieren en het MKB hoopt recherchebureau Heijm nóg toegankelijker en dichterbij te zijn dan altijd.

 

Recherchebureau Heijm regio Amsterdam

 

Bedrijfsrecherche en particuliere recherche op de gevel

Recherchebureau Heijm werkt als onderzoeksbureau voornamelijk voor bedrijven (MKB en grootbedrijf), maar ook serieuze particulieren. Om dat duidelijk te laten zien, zijn inmiddels ook nieuwe stickers op het pand aangebracht.

In de tweede of derde week van december gaan de deuren van het vernieuwde recherchebureau open. Vindt u het leuk om eens een kijkje te komen nemen? De deuren staan altijd open voor een spontaan bezoek. Let op: recherchewerk is dynamisch en de rechercheurs zijn vaak op pad voor onderzoek. Wilt u zeker weten dat er rechercheurs in het pand aanwezig zijn? Bel dan eerst even om een afspraak te maken.

 

Ook de website krijgt nieuw jasje

Niet alleen heeft recherchebureau Heijm gekozen voor een nieuw bedrijfspand, ook de website is vernieuwd. Met nieuwe, professionele teksten hopen we nog meer duidelijkheid en inzicht te verschaffen in het werkveld van de particuliere recherche. En te laten zien dat recherchewerk niets duisters of ondoorzichtigs is, maar juist een leuk en transparant beroep waarmee veel mensen vooruit worden geholpen.

Wil je meer weten over recherchebureau Heijm in de regio Amsterdam? Of heb je hulp nodig bij een probleem dat op dit moment speelt? Neem contact op met recherchebureau Heijm voor snelle, slagvaardige en vakkundige ondersteuning en onderzoek. 

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697