• Home
  • Blog
  • Recherchebureau Heijm heeft 2 stageplaatsen vanaf december!

Recherchebureau Heijm heeft 2 stageplaatsen vanaf december!

Geplaatst op 05-10-2015

Stagelopen bij een erkend particulier recherchebureau. Hoe vaak komt die kans voorbij? Ben (of ken) jij een student criminologie die uit zijn dak gaat als hij of zij dit hoort? Of de student marketing, PR of communicatie die meewerkt aan de branding en naamsbekendheid van recherchebureau Heijm? Dan kun je vanaf 1 december aan de slag!

 

Stage criminologie bij recherchebureau

Ben jij de student criminologie die graag alles tot op de bodem uitzoekt en grondig te werk gaat? En ben je op zoek naar een unieke stageplaats of adres om af te studeren? Dan is een particulier recherchebureau misschien wel iets voor jou! Recherchebureau Heijm is een door justitie erkend recherchebureau en heeft een branchekeurmerk om studenten te mogen opleiden.

 

Marketing- PR- of communicatiestage

Naast criminologie is er ook een stageplaats bespreekbaar voor een student marketing, PR of communicatie. Recherchebureau Heijm is een professioneel en integer bureau voor bedrijfsrecherche en particuliere recherche en wil dit graag uitstralen en laten zien. Een student die leuke ideeën heeft om onze doelgroep te bereiken, met een frisse blik om zich heen kijkt en beschikt over een grote dosis zelfstandigheid, is daarom van harte welkom.

 

Over recherchebureau Heijm

Recherchebureau Heijm is eigenaar van Tom Heijm, die na 18 jaar de politie Amsterdam heeft verlaten om zelf een recherchebureau op te starten. Bij het bedrijf werken vijf mensen op freelance basis. Heijm richt zich met name op bedrijfsrecherche, maar ook particulier recherchewerk komt regelmatig voorbij. Nieuwsgierig? Je vindt alle informatie op onze twee websites:

www.recherchebureau-heijm.nl
www.nrid.nl

 

Stuur je motivatie

Heb je interesse in één van de twee stageplaatsen bij recherchebureau Heijm? Stuur dan voor 10 november je motivatie en cv naar info@recherchebureau-heijm.nl. Natuurlijk kun je ook even contact opnemen voor meer informatie.

Let op: recherchebureau Heijm is nu nog gevestigd in Amsterdam, maar heeft dankzij de flinke groei van de afgelopen jaren een nieuw bedrijfspand gehuurd in Cruquius. Daar zal jouw stage plaatsvinden.

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697