• Home
  • Blog
  • Detectivebureau voor arbeidsrechtelijke onderzoeken en kennis

Detectivebureau voor arbeidsrechtelijke onderzoeken en kennis

Geplaatst op 29-07-2016

Wanneer biedt een strafrechtelijk onderzoek grond tot ontslag? Welke bewijslast is nodig om schending van een concurrentiebeding aan te tonen? Als detectivebureau gespecialiseerd in bedrijfsrecherche, heeft Heijm regelmatig te maken met onderzoeken op het gebied van arbeidsrecht. Daarvoor wordt samengewerkt met gespecialiseerde arbeidsrecht-advocaten. Vanaf nu wordt alle kennis die bij deze onderzoeken wordt opgedaan, gebundeld in een nieuwe rubriek: De advocaat/Jurist.

 

Recherchebureau en advocatuur: concurrent of collega?

Hoewel recherchebureaus en advocaten nogal eens als concurrenten worden bestempeld, ziet recherche- en detectivebureau Heijm dit anders. Totaal anders zelfs. Waar advocaten de wetten en regels als geen ander kennen om een zaak tot een goed einde te brengen, heeft een professioneel detectivebureau alle kennis en know-how in huis om gedegen onderzoek te verrichten en geldig bewijsmateriaal te verzamelen. Een perfecte combinatie volgens ons. Daarom werken wij al jaren samen met professionele arbeidsrecht-advocaten die hier op dezelfde manier naar kijken. Leuk om op die manier samen te werken, maar ook heel leerzaam.

 

Detectivebureau HeijmDetectivebureau en advocaten delen kennis over arbeidsrecht

De samenwerking tussen detectivebureau Heijm en arbeidsrechtadvocaten, zorgt naast mooie resultaten, ook voor het bundelen van kennis. Om deze kennis niet verloren te laten gaan, deelt Heijm ze vanaf nu in juridische blogs. Dit zijn vakinhoudelijke, arbeidsrechtelijke blogs over thema’s als ontslagrecht, concurrentiebeding, geheimhoudingsplicht, bedrijfsfraude en nog veel meer. Thema’s, casussen, uitspraken en onderwerpen die voor recherchebureaus en arbeidsrecht-advocaten interessant zijn, komen hierin aan bod.

 

Volg arbeidsrechtelijk nieuws

Interesse om de arbeidsrechtelijke, juridische blogs van detectivebureau Heijm en samenwerkingspartners te volgen? Op een leuke en eenvoudige manier op de hoogte blijven van actuele vakontwikkelingen? Kennis die praktisch en toepasbaar is? Houd dan deze website in de gaten of volg de arbeidsrechtelijke blogs via de nieuwsbrief.

 

Ja! Houd mij op de hoogte

Contact

Heeft u vragen? Wij staan voor u klaar.

  • Specialst Arbeidsrechtelijk & Fraude onderzoek

  • VIP Security
  • Cyber security
  • Ruim 29 jaar recherche ervaring
  • Keurmerkhouder: – BPOB-008 / POB 1232
Recherchebureau Heijm BV

Saturnusstraat 46-62
2132HB Hoofddorp (uitsluitend op afspraak)
M: 06-39473932
T: 020-8100929

POB vergunning: 1232
CBP: 1445601
KvK: 37120984
BTW: NL.814945697